Mesečni kineski horoskop za mart 2023. godine - ako ne znate koji ste znak, proverite OVDE na osnovu godine rođenja!

Pacov - Trebalo bi da se fokusirate na svoju unutrašnju snagu. Pazite na svoje finansije, vaš nemar može rezultirati velikim troškovima. Ne dozvolite da emocije zasene um: dobro razmislite pre nego što bilo šta kažete. Budite kreativni, to će vam dati snagu i motivaciju da nastavite dalje.

Bivo - Polako ali sigurno idete ka svom cilju. Ne dozvolite da vas zaustavi činjenica da rezultati još uvek nisu uočljivi - nastavite da se trudite. Pažljivo postavite svoje prioritete. Pustite suvišno u korist važnog. Nikome ne zavidite i naučite da priznate svoje greške.

Tigar - Novi mesec će doneti nove mogućnosti. Svaka promena u karijeri će vam koristiti. Prihvatite ponude da promenite posao ili poziciju ukoliko vam je potreban promena. Kontrolišite svoje troškove - sada nije najbolje vreme za preveliku potrošnju. U romantičnoj vezi, vaši postupci mogu biti protiv vaših misli, što će zbuniti vašeg partnera. Objasnite kako se osećate.

Zec - Biće to uspešan mesec u svakom pogledu. U svom profesionalnom životu konačno ćete pronaći značenje koje će vam omogućiti da nastavite dalje. I u finansijskom sektoru je sve stabilno, ali novac koji zaradite više od uobičajenog bolje je ne trošiti, već sačuvati za buduće veće troškove. Svaki poduhvat ovog meseca biće uspešan. Usamljeni ljudi imaju sve šanse da pronađu svoju ljubav.

Zmaj - Suočićete se sa razočarenjem, koje će biti potrebno neko vreme da prihvatite. Ovo će uticati na vaše stanje, ali zapamtite da se Sunce uvek krije iza oblaka, a nove nade će vrlo brzo ući u vaš život. Ne pokušavajte da kontrolišete ono što nije u vašoj kontroli, kao što su misli i postupci drugih ljudi. Fokusirajte se na posao, pogotovo jer ćete tamo morati da zapamtite veštine na koje ste odavno zaboravili.