Horoskop za novac u proleće 2023. godine - mart, april i maj!

Ovan (21. mart - 19. april)

U martu će biti malih rashoda, ali će prihodi biti redovni i stabilni. April će obradovati prijatne poklone i neočekivanu zaradu. U maju će biti prilike da pronađete novi poziv za sebe, što će dovesti do uspešnih odluka.

Bik (21. april - 20. maj)

Mart najavljuje skora ažuriranja. Uobičajeni način života će se promeniti. U aprilu bi trebalo da se odlučite za pravi cilj, a onda će prilike koje su se pojavile pomoći u povećanju prihoda. Maj će vas obradovati poverenjem u vaše sposobnosti i novčanom dobiti.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

U martu ćete morati da budete u dobroj formi, inače će finansijska strana patiti. U aprilu ćete morati da se potrudite da biste pokrenuli novi izvor prihoda. U maju će se finansijska situacija razvijati na najbolji način.

Rak (21. jun - 22. jul)

Mart je odlično vreme za pregled tekućeg projekta. Pojednostavite neradne alate i poboljšajte one koje rade. U aprilu morate pokazati razboritost i prilagoditi se visokim prihodima. U maju će se vaše dugogodišnje nade ostvariti i možete da postignete nove visine.

Lav (23. jul - 22. avgust

U martu se ukidaju radni procesi, a imaćete slobodnog vremena za kreativan rad. U aprilu vas očekuje neočekivana sreća koja će vam doneti finansijski prosperitet. Maj obećava nova profitabilna poznanstva. Što se novca tiče, sve će biti stabilno.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

U martu treba izbegavati finansijska ulaganja. U vašem je interesu da steknete nezavisnost od javnog mnjenja. U aprilu će finansijsko pitanje biti ključno. U maju ćete biti zainteresovani za obećavajuće kreativne pravce, ali u svakom slučaju poštujte finansijsku disciplinu.