Nedeljni horoskop od 20. do 27. marta 2023. godine!

Ovan

Dragi Ovnovi, Jupiter i Merkur u konjunkciji garantuju vam uspeh i mogućnosti susreta, posebno na profesionalnom planu. Sreda i četvrtak će biti posebno srećni zahvaljujući sjajnom mesecu, takođe u konjunkciji! Jedina neskladna nota nedelje: planeta Mars će od petka obaviti nepovoljan tranzit koji vas pomalo umori.

Bik

Planeta Venera nastavlja da sija u sprezi sa vašim znakom, donoseći vam puno ljubavi i emocija. Počev od petka, planeta Mars će ponovo biti aktivna u vašu korist, spremna da vam podari mnogo snage i energije u narednom periodu. Dani u petak i subotu su posebno srećni, sa prelepim mesecom u znaku zajedno sa Venerom...spremite se da doživite sjajne emocije!

Blizanci

Dragi Blizanci, ove nedelje će planeta Mars napustiti vaš znak nakon veoma dugog boravka, što vam je dalo toliko dodatne snage i energije poslednjih meseci. Ne brinite, međutim: blagotvorni efekti ovog koraka će trajati dugo! Super srećan mesec u nedelju, koji obećava da će biti posebno romantičan... Merkur i Jupiter su spremni da vam pruže veliko zadovoljstvo na poslu.

Rak

Da li ste spremni da dočekate planetu Mars u svom znaku? Za vas počinje period velikog energetskog oporavka: konačno ćete se ponovo osećati snažnim i ukloniti izvore stresa! Merkur i Jupiter, i dalje u nepovoljnom položaju, doneće još neke prepreke na poslu, ali ćete znati kako da se nosite sa njima na najbolji način. Venera vam se smeje, spremna da vam pruži svu ljubav koju zaslužujete!

Lav

Ove nedelje planeta Venera će vam zadati izazove: mogli bi se pojaviti razlozi za razgovor sa vašim partnerom... Najbolji dani da se mirnije suočite sa bilo kojim problemom biće sreda, četvrtak i nedelja. Svakako izbegavajte svađe kako ne biste rizikovali da kažete nešto zbog čega biste mogli da požalite. Dobre vesti stižu na radnom mestu.