Brojite svoje srećne zvezde jer 11. aprila 2023. imamo sudbinski susret Sunca i Jupitera, smatraju astrolozi. Tradicionalno u astrologiji, ovo je poznat kao srećan dan, ali na polju intuicije postoji nešto dublje. Iako je susret Jupitera sa Suncem lep i pozitivan aspekt, on takođe radi na proširenju i isticanju oblasti naših života kojima je potrebna dodatna ljubav. Susret Jupitera sa Suncem takođe može razotkriti i povući zavesu tamo gde ne živimo u potpunosti svoj potencijal.

Jupiter se smatra srećnom planetom, ali više od toga, smatra se planetom ekspanzije. Može da proširi i istakne stvari koje su važne ili vredne pažnje na koje treba da obratimo pažnju. Sunce predstavlja srž onoga što jesmo, tako da kada se Jupiter i Sunce poravnaju, pomaže da proširimo deo sebe, pomaže nam da otvorimo nove darove i talente i pomaže nam da pokažemo put ili pravac kojim mogu da idu naši životi.

Pomislite na Jupiter i Sunce koji se okupljaju kako bi proširili vaše biće i stvorili prostor i lakoću u vašem srcu i vašem životu. Ako se izazovi pojave, ova energija će nam pomoći da lakše iskoristimo pozitivnost, obilje i radost i olakšaće vam da sagledamo svetliju stranu stvari.

Jupiter i Sunce otvaraju nove mogućnosti, iskoristite ih kao najlepše darove i stvorite vlastitu sreću. Jupiter i Sunce se poravnavaju u Ovnu 2023. godine i borave znaku Ovna, znaku povezanom sa liderstvom, preduzetničkim poduhvatima, novim počecima i povećanju optimizma. Ove teme mogu biti istaknute za nas ovog dana, i možemo primetiti ekspanzivnu energiju Jupitera koja osvetljava ove prilike.

Tranzit Sunca u konjunkciji sa Jupiterom daje opšti osećaj blagostanja, sreće i optimizma. Sreća u ovom trenutku može se posmatrati kao prilika za rast, lični, profesionalni i emotivni. Ovo treba da osetite kao poriv ili snažnu želju da učinite sve što možete i doživite sve u potpunosti. Baš kao što možete imati koristi od komplimenata, poklona ili novca, takođe ćete biti velikodušniji i živahniji.

Ključna reč "širenje" se odnosi na sve oblasti života, od odnosa do bogatstva. Ovo je odlično vreme za početak novih studija ili putovanja. Favoriziraju se novi odnosi, investicije ili početak novih projekata. Generalno, stvari koje započnete sada će se dugoročno ispostaviti kao pozitivne. Ono što je negativno i što treba da izbegnete jesu hvalisanje i pohvala.

Izvor: Sensa