Pun Mesec u aprilu predstavlja jednu od najlepših mesečevih faza koja će biti vidljiva, a ružičasti se naziva zbod cvetanja biljaka zbog čega se april često smatra najlepšim mesecom proleća. Svoj vrhunac dostiže 6. aprila, a već u noći 5. aprila možete ga videti u punom sjaju.

Ovaj ružičasti mesec uvodi period ispoljavanja snova i očekivanja snažnih odnosa. Puni Meseci su generalno događaji značajnih otkrića i suočavanja sa skrivenim osećanjima. Ružičasti mesec se javlja u Vagi (sedmi znak u lunarnom ciklusu) u aprilu 2023. Vazdušni simbol, Vaga je vođena posvećenošću, partnerstvom i zajedništvom i u suštini je šarmantan, društveni i prilično uravnotežen znak.

Tokom ove faze, očekuje se da će se osetiti pozitivnaenergijaVage jer ljudi imaju tendenciju da budu saosećajni i produktivni, kao i da nastoje da neguju zajedništvo.

Astrolozi otkrivaju kojih 5 horoskopskih znakova očekuje sreća za vreme Ružičastog punog Meseca od 6. aprila 2023. godine - pogledajte u galeriji ispod!

Sensa / Canva ZA 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA RUŽIČASTI MESEC DONOSI SREĆU

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa