A ukoliko ste u nedoumici koji model da izaberete ove sezone, a ne želite da podležete trendovima, svoj izbor možete da suzite i uz pomoć astrologije. Pred vama je vodič koji će vam pomoći da se odlučite za model koji je u skladu sa vašim horoskopskim znakom.

Ovan: Straight Leg Jeans

Neustrašivi Ovnovi prirodno gravitiraju ka hrabom moodnom izrazu. Biraju odeću koja jasno pokazuje njihovo samopouzdanje. Boje koje vole su jarke: crvene i narandžaste, a njihov izbor odeće često odudara od onoga što je u tom trenutku očekivani trend.
Ove sezone Ovnovi će se odlično osećati u straight leg jeans modelima – ovaj modni klasik će im omogućiti da se poigraju sa bojama i modnim dodacima.

Bik: Bootcut Jeans

Bikovi važe za horoskopski znak sa najviše stila. Važan im je kvalitet odeće i naginju ka luksuznim brendovima i elegantnom stilu. U njihov rafinisan stil će se odlično uklopiti Bootcut jeans modeli koji odlično stoje većini i mogu se kombinovati sa čizmama, baletankama ili štiklama.

Blizanci: High-Rise Jeans

Pripadnici ovog horskopskog znaka su uvek u potrazi za nečim novim. Vole da eksperimentišu i menjaju svoj stil. Najbolje im pristaju razigrani modeli i puno boja. Vole da im je udobno ali i da se istaknu u masi. Blizanci imaju jedinstveni stil i obožavaju da naglase svoj izgled.
Za Blizance je odličan model High-Rise Jeans: pruža im dovoljno mogućnosti za kombinovanje ali i udobnost koju cene.

Rak: Boyfriend Jeans

Rakovi su osetljivi i intuitivni i akcenta stavljaju na udobnost i opuštenost. Ležernost i udobnost – ove dve stvari su za Rakove najvažnije. Baš zato je za njih odličan izbor model Boyfriend Jeans – možda deluje kao da su im za broje veće ali se savršeno uklapaju u njihov senzibilitet.

Lav: Cropped Jeans

Lavovi su puni samopouzdanja, kreativni i strastveni. Njihov stil uvek nešto poručuje, pa su komadi koje biraju odvažni, obiluju bogatim koloritom i dezenima sa najfinijim materijalima. Lavovima je važno da se istaknu, pa tako često biraju odeću koja je za stepen iznad same prilike i očekivanja.
Model Cropped Jeans je odličan za Lavove, jer će im omogućiti da se izdvoje posebno uz akcentirane čarape ili upadljive čizme.

Devica: Skinny Jeans

Device su pedantne i svaki komad odeće je pažljivo odabran. Biraju neutralne i zemljane boje – stil im je jednostavan ali elegantan. Ne vole da skreću pažnju na sebe i za njih važi pravilo "manje je više".
Kvalitetan par Skinny Jeans modela će se savršeno uklopiti u njihov stil. Bez obzira na to šta kažu trendovi, dobar par skinny jeans farmerki će uvek biti dobar izbor.

Vaga: Flare Jeans - zvoncare

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su društveni i šarmantni. Vole da se doteruju i da izgledaju uglađeno, pa često biraju elegantne i klasične komade. Vage vole da izgledaju najbolje gde god da se nađu. Ali isto tako vole da je njihov stil balansiran – trendy ali sa ukusom.
Za Vage su klasične zvoncare odličan izbor – dozvoljavaju im da se poigraju i zabave.

Škorpija: Black Jeans – crne farmerke

Škorpije imaju intenzivnu i strastvenu prirodu i često biraju rokerske komade odeće: kožu, crnu boju i statement majice. Njihov stil je zavodnički i iako su uvek misteriozne, Škorpije ne beže od odvažnih komada.
Crne farmerke su odličan izbor za Škorpije, jer im omogućavaju da kanališu trenutno raspoloženje, praktičan su izbor i za noć i za dan.

Strelac: Capri Jeans – kapri

Strelčevi su nezavisni, optimistični i uvek spremni za avanture. Kreativni su i to se vidi i kroz njihov izbor nekonvencionalnih komada odeće. Strelčevi uvek izgledaju kao da su se tek vratili sa odmora ili sa zabave. Vole da nose egzotičnu odeću koju su pazarili na najrazličitijim destinacijama.
Vole farmerke ali im je ipak potreban model koji može da prati njihovu potrebu za avanturom i pokretom. Zato je kapri model idalan za njih – pruža im dovoljno prostora da dišu i istražuju.

Jarac: Mom Jeans

Jarčevi su poznati kao jedan od najpraktičnijih horoskopskih znakova. Vole da pazare komade odeće koji su izdržljivi, pa investiraju u kvalitetne materijale koji nemaju rok trajanja. Njihov stil je tradicionalan – uvek klasičan i nikada ne otkriva mnogo. Uvek izgledaju poslovno i najbolje se osećaju u dobro krojenoj odeći koja im daje dodatnu dozu sampouzdanja.
Kod Jarčeva udobnost i stil lako idu zajedno i zato je za njih dobar izbor Mom Jeans model – udobne su, lake za nošenje i imaju bezvremeni kvalitet.

Vodolija: Ripped Jeans

Vodolije su nezavisne, inovativne i progresivne. Njihov stil je u skladu sa njihovom prirodom – biraju komade koji su jednistveni i neobični, baš kao i oni.
Vodolije imaju specifičan stil koji njie lako definisati. Mnogi vole jednostavne majice sa zanimljivim printom – porukama ili grafikom. Kako bi opravdali svoj status buntovnika u zodijaku, Vodolije mogu ove sezone da ponesu ripped jeans modele. Aura buntovnika bez razloga je zagarantovana.

Ribe: Acid Wash Jeans

Ribe su osetljive, intuitivne i večito sanjive. Najčešće biraju komade odeće koji su mekani i romantični i reflektuju njihov lagan životni stil.
Ribe imaju sklonost da se uklapaju sa okolinom, pa će tako često njihov stil zavisiti od onoga sa kim u tom trenutku provode najviše vremena. Ali najčešće biraju široke, opuštene komade od mekanih materijala koji im ne ograničavaju kretanje.
Model Acid-wash farmerki će Ribama odmah dati taj mladalački i opušten šmek, a budući da je ovaj model i potekao iz surferske kulture, odlično se uklapa u njihov znak.

Izvor: Sensa