Nedeljni horoskop od 10. do 16. aprila 2023. godine!

Ovan: ljubav vam se osmehuje!

Dragi Ovnovi, ove nedelje će planeta Venera ponovo biti aktivna u vašu korist! Od utorka za vas počinje zaista srećan period u pogledu osećanja. Ako vi i vaš partner želite da napredujete kao par (bilo da je u pitanju partnerstvo, dete ili brak), sada je pravo vreme da napravite planove! Srećni dani: ponedeljak, petak i subota.

Bik: Zdravo, Venero!

Ove nedelje će planeta Venera napustiti vaš znak, nakon što vam je pružila strastven početak aprila. Ne brinite, ipak: ljubav će vam i dalje pružati više od osmeha! Odlične šanse na profesionalnom planu: Merkur u konjunkciji priprema put za uspešan mesec maj, kada će i Jupiter proći kroz vaš znak! Srećni dani: sreda i četvrtak.

Blizanci: dobrodošla, Venero!

Dragi Blizanci, da li ste spremni da dočekate planetu ljubavi? Od utorka će se Venera pridružiti vašem znaku, spremna da vam pokloni drugu polovinu aprila sve u ime strasti! Ako ste već neko vreme čekali na neki sastanak, sada je pravi trenutak da se tome posvetite. Izbegnite nervozu, ostanite smireni uprkos izazovima.

Rak: nasuprot Mesecu...

Ove nedelje ćete morati da podnesete opoziciju Meseca u sredu i četvrtak, mogući su izazovi. Mars u konjunkciji, međutim, daće vam prednost i možete da se afirmišete, posebno u oblasti posla, gde neće biti prepreka. U nedelju ste okruženi naklonošću i pažnjom ljudi koji vas zaista poznaju.

Lav: Venera se vratila!

Dragi Lave, ove nedelje će planeta Venera konačno napraviti povoljan tranzit u vašem znaku! Ljubav će ponovo biti protagonista vaših dana, posle prilično komplikovanog početka aprila sa ove tačke gledišta. Neke prepreke na poslu mogle bi da nastanu petkom i subotom, kada će se nepovoljnom Merkuru pridružiti i Mesec u opoziciji.

Devica: Venera vam okreće leđa

Draga Device, ove nedelje planeta Venera će vam okrenuti leđa: već u utorak bi u ljubavi mogle da nastanu turbulencije. Saturn traži od vas da preispitate svoju vezu kao par i da shvatite šta zaista želite za svoju budućnost. S druge strane, atmosfera na poslu je srećna, sa novim mogućnostima koje stižu zahvaljujući povoljnom tranzitu planete Merkur.