Nedeljni ljubavni horoskop od 10. do 17. aprila 2023. godine!

Ovan

Ljubavna sfera i odnosi sa partnerom, u kojima se Ovnovi u nečemu ne slažu, mogli bi da opadaju ove nedelje. Možda ćete morati da uložite više vremena i energije u svoju porodicu i odnose. Jedini problem je što ove snage možda i ne postoje. Ako uspeju da ostanu pozitivni i da se ne razbuktaju negativne emocije, onda će sve biti u redu. Venera će istaći sva potcenjivanja i tajne koje bi Ovan najradije zaboravio.

Bik

Bikove čekaju mali problemi u ljubavi, ali ne treba da brinete, jer je ovo samo mali test snage. Predstojeća nedelja nudi Biku gotovo očigledan izbor: ili energično komunicirajte sa voljenom osobom dok se uspešno nosite sa problemima, ili provodite više vremena sami, doživljavajući poteškoće. Svima koji žele da prekinu toksičnu vezu, zvezde preporučuju da to urade.

Blizanci

Astrološki trendovi ne favorizuju globalne i kardinalne promene u životu. Možda je u ljubavi vreme da se suočite sa problemima i nagoveštajima, ali Blizanci će moći da se izbore sa njima. Mnoge nevolje će zahtevati inteligentno rešenje i analizu. U tom smislu, bolje je da se oslobodite loših navika koje smanjuju inteligenciju i loše utiču na pamćenje.

Rak

Rakovima je bolje da novu nedelju započnu čišćenjem stana ili kuće. U ovih sedam dana moćna energija bi trebalo da prevlada kod kuće. Rak se smatra sigurnim znakom, ali želja da diverzifikuju svoje živote flertovanjem sa drugim ljudima može da utiče na odnos. Bolje je ne žuriti sa optužbama ako su Rakovima dragi ljubav i odnosi. Bolje je fokusirati se na posao.

Lav

Lavovima ove nedelje je bolje da ne upoznaju nove ljude i ne započinju nove veze. Ako i dalje imate dobar trenutak, onda je bolje da prvo proverite kompatibilnost sa jednom ili drugom osobom. Lavovi moraju biti spremni na činjenicu da se u paru mogu pojaviti svađe, nesuglasice i nesporazumi. Tokom cele nedelje, Venera i Mars će nastaviti da povećavaju rizik od porodičnih sukoba i drama, tako da ne bi škodilo da se unapred prilagodite mirnim putem. Bolje je blokirati sukobe u početnoj fazi.

Devica

Ne dozvolite da vam sitnice pokvare dobro raspoloženje, pa je bolje da se prema svemu lošem ponašate filozofski. Venera neće funkcionisati kako treba, pa će usamljenost koju Device veoma cene izgubiti svu draž. Mnogi ljudi žele da budu blizu voljene osobe i porodice sve svoje slobodno vreme.