Mesečni horoskop za maj 2023. godine!

Ovan

Početkom meseca poslovni Ovnovi imaju sreće u pogledu zarade. Biće im ponuđeni profitabilni finansijski projekti i razne mogućnosti da poboljšaju svoje materijalno blagostanje. Glavna stvar je odbaciti sumnje i hrabro započnete novi posao. Putovanja i službena putovanja očekuju se krajem maja. Ovan će se aktivno kretati, ali ne na velikoj udaljenosti. Znak zodijaka treba da obrati pažnju na nova poznanstva. Tokom ovog perioda postoji šansa za sticanje korisnih veza.

Bik

Predstavnici elementa zemlje biće veoma aktivni i puni vitalnosti. Dovoljno snage da sprovedemo u delo sve zamišljene planove. Ovaj magnetizam neće ostati neprimećen od drugih, koji će biti privučeni Biku i učestvovati u promociji ideja. Aura uspeha će vam omogućiti da zauzmete povoljne pozicije na poslu. Finansijski izgledi će omogućiti horoskopskom znaku da poboljša svoju finansijsku situaciju.

Blizanci

Blizanci će osetiti nedostatak energije. Neki predstavnici vazdušnog elementa treba češće da posećuju prirodu kako bi nekako popunili ravnotežu moći. Početak meseca je odličan za duhovne prakse. Već u poslednjoj trećini maja, predstavnici horoskopskog znaka osetiće da život postaje sve bolji: želeće da stvaraju, vole i uživaju u okruženju. Moguće je da će Blizanci biti obradovani raznim poklonima i iznenađenjima. Motivacija će se vratiti i omogućiće vam da uspešno sprovedete sve svoje planove.

Rak

Za Rakove, maj će biti ispunjen društvenim aktivnostima. Predstavnici vodenog elementa očekuju mnogo prijatne komunikacije sa prijateljima i istomišljenicima. Ovo je odlično vreme za razne reklamne projekte ili samoprezentaciju. Možete aktivno praviti planove i sprovoditi ih. U poslednjoj trećini meseca, predstavnici horoskopskog znaka osetiće umor. Uprkos radnom raspoloženju, Rakovi bi trebalo više da se odmaraju. U suprotnom, možete potkopati svoje zdravlje.

Lav

Maj otvara odlične finansijske izglede za Lavove. Imaju šansu da dobiju visok položaj ili se izjasne pred vlastima. Realizacija tekućih zadataka približiće horoskopski znak glavnom životnom cilju. Stoga, nemojte biti lenji kako ne biste propustili priliku. Krajem meseca Lavovi će proširiti svoj društveni krug. Nova poznanstva će imati pozitivan uticaj na predstavnike horoskopskog znaka.

Devica

U poslednjem mesecu proleća, Device mogu bezbedno da planiraju odmor. Predstavnike elementa zemlje privlačiće sve strano, pa nije isključeno putovanje u inostranstvo. Putovanje će vam omogućiti da uronite u filozofska razmišljanja i opuštanje, kao i da steknete nova znanja o nauci, istoriji i ljudima uopšte. Nalet snage krajem maja omogućiće Devicama da napreduju u karijeri. Povećana pažnja i menadžmenta i kolega. Znak zodijaka će imati priliku da se izrazi i dobije obećavajuću, zanimljivu poziciju.