Ljubav je energija kojoj svi težimo, sklop osećanja koje može da prodrma celo telo i dušu. Oni koji tragaju za ljubavlju, znaju koliko im je potrebna, žele pored sebe osobu koja ih voli, žele da vole i da budu voljeni. I to je divno!

Umesto da očajavate što ste sami, potrebno je da budete pozitivni i verujete da ćete sresti srodnudušu. Takođe, važno je da se rešite i oslobodite nekih stvari koje vas sputavaju na putu do ljubavi, i otvorite vrata života za novu romansu.

Saznajte koje 4 stvari treba da se oslobodite kako bi prava ljubav ušla u vaš život:

1. Ogorčenost - Bez obzira da li ste ogorčeni na sebe ili na bivše partnere, ovo osećanje treba da nestane. Ako vas je neko u prošlosti uvredio, napustio ili vas lišio sreće, to ne znači da uvredu treba da nosite sa sobom u budućnost. Pokušajte da oprostite ovoj osobi. Recite naglas: "Opraštam ti." Bilo bi sjajno kada biste ovo mogli reći osobi lično. Sve dok ne otpustite prošlost, moguće je da ćete imati iste propuste u ljubavi iznova.

2. Krivica - Ovaj osećaj negativno utiče na kvalitet ljubavnog i života uopšte. Ako mislite da ste raskinuli sa bivšim partnerom svojom krivicom, onda morate da se rešite ovih misli. Zaustavite ovu iscrpljujuću borbu sa samim sobom. Ako želite da budete uspešniji u ljubavi, onda ćete morati da se pomirite sa svojim greškama i preduzmete odgovornost. Nemojte za sve kriviti sebe, ovo vas samo izjeda i muči. Većina greški može i da se ispravi, zato počnite već danas da radite na poboljšanju.

3. Strah - Mnogi ljudi ne uspevaju da se zaljube u drugu osobu nakon teškog raskida iz straha da ponovo neće biti ostavljeni ili razočarani. Ovde je važno zapamtiti da nove veze ni na koji način nisu povezane sa prethodnim, tako da ne moraju da se razvijaju po istom scenariju. Nemojte se plašiti ljubavi, jer ovog puta možete ispraviti nedostatke prošle veze.

4. Želja da se ugodi drugoj osobi - Ljubav je ravnoteža. Jake veze su moguće samo kada se obe strane trude i međusobno rade na razvijanju odnosa. Osoba, koja posvećuje vreme drugoj polovini, ne bi trebalo da zaboravi na sebe. Ljubav je sloboda i radost koju vaša srodna duša može podeliti sa vama. Da biste pronašli uspeh u postojećoj vezi, važno je da ne pokušavate da živite zbog voljene osobe, već da sami budete srećniji. Ostanite verni svojoj prirodi, a srodnoj duši prenesite tu sjajnu energiju koju nosite u sebi.

Neka nova ljubav donese svetlost u vaš život i zagreje vaše srce!

Izvor: Sensa