Nedeljni horoskop od 15. do 22. maja 2023. godine!

Ovan

U poslednje vreme osećate da imate mnogo hitnih stvari za rešavanje, ali ova nedelja vam pomaže da se osećate sigurnije u sopstvene snage. Povezivanje sa porodicom, zabava i iskorištavanje svake prilike da se osećate dobro je vaša misija u ovom periodu.

Bik

Ove nedelje ćete se osećati preplavljenim zahvalnošću, jer se sve dešava kako ste želeli. Bilo vam je teško da nađete svoju stabilnost u poslednjih godinu dana. A sada, kada se stvari konačno slegnu, osećate se zahvalnim za sve što imate. Jupiter, planeta ekspanzije i obilja, ulazi u vaš znak 16. maja i doneće sreću u vaš život. Uživajte u ovoj fazi i ne plašite se da zablistate.

Blizanci

Ove nedelje dobijate mnogo dobrih smernica i saveta. Smatrajte ove zrake nade obećanjem da ste na pravom putu, čak i ako ne možete tačno da objasnite šta ovi znaci znače. U redu je da ih čuvate kao svoje male tajne. Diskrecija je ključna tokom ovog perioda i vi birate kada ste spremni da ih podelite sa ostatkom sveta.

Rak

Tačno znate kakve namere da postavite sa mladim Mesecom u Biku, 19. maja. Dobar je trenutak da napravite dobro isplaniran plan za ispunjenje svojih snova. Takođe, dozvolite onima oko vas da otkriju koje su vaše istinske želje.

Lav

Ove nedelje morate da procenite svoje uspehe i neuspehe u poslednjih šest meseci. Vaš profesionalni život je posebno haotičan od prošlog novembra. Ali sada je vreme da odustanete od negodovanja i preuzmete situaciju u svoje ruke.

Devica

Posle brojnih kašnjenja i previše grešaka, uspevate da sakupite delove slagalice i sve popravite, nakon što Merkur nastavi svoje direktno kretanje. Ne zaboravite da vodite računa o svom mentalnom zdravlju. Mars ulazi u vaš sektor podsvesti 20. maja, posvetite se sebi, odmorite se, radite stvari koje su dobre i vredne.