Nova nedelja donosi nove početke i nove mogućnosti da privučemo još više dobrih stvari u naše živote.

Ovan: Ljubaznost prema sebi
Zbog vaše takmičarske prirode, ponekad toliko jurite svoje ciljeve da zaboravite koliko ste neverovatni u ovom trenutku. Poklonite sebi malo ljubavi i nežnosti ove nedelje.

Bik: Poverenje
U poslednje vreme mnogo sumnjate u sebe, zbog čega ste podlegli očekivanjima društva. Ova nedelja je odlična prilika da se povežete sa sobom i verujete sebi.

Blizanci: Intuicija
Svi odgovori koje tražite već su skriveni u vama. Zaboravite na druge, slušajte sebe i sledite svoju intuiciju. Samo tako ćete otkriti sopstvenu suštinu i doći do života za kojim žudite.

Rak: Nada
Prošlo je nekoliko teških nedelja, ali zapamtite da posle svake kiše sija sunce. Tokom ove nedelje podsetite se nekoliko puta da će i teška vremena proći i izgradite nadu u bolje sutra.

Lav: Rast karijere
Napredovaćete na polju karijere kada shvatite da to zaslužujete. Podsetite se koliko ste dobri u svom poslu i samouvereno pokažite to svetu.

Devica: Duhovnost
Često ste izuzetno povezani samo sa svojom logičkom stranom, što vas može izbaciti iz ravnoteže. Vreme je da se povežete sa sopstvenom duhovnošću, šta god to značilo za vas.

Vaga: Hrabrost
Ova nedelja je odlična prilika da prevaziđete svoje strahove. Priznajte sebi da se nečega plašite, ali ne dozvolite da vas strah kontroliše. Razmislite o tome kako to možete prevazići, a da budete nežni prema sebi.

Škorpija: Posvećenost
Ponekad vam je teško da se posvetite drugima jer se plašite da će vas to ograničiti. Ova nedelja vam donosi priliku da otvorite svoje srce i potpuno se predate osobi koju volite više nego što se usuđujete da priznate.

Strelac: Sloboda
Toliko žudite za slobodom i na svaki način želite da se oslobodite rutine, ali ponekad zaboravite da ste ograničeni samo sopstvenim uverenjima. Oslobodite ih se i dozvolite sebi pun život.

Jarac: Romantika
Često ste veoma fokusirani na svoju karijeru, ali sada je vreme da unesete i malo romantike u svoj život. Ovo će vašoj svakodnevici dati novu dimenziju i ispuniti vas još više.

Vodolija: Zdravi porodični odnosi
Vreme je da napravite mesta za zdrave odnose u vašoj porodici. Razmislite kako sebe doživljavate u odnosu na svoju porodicu i kako možete dalje da poboljšate svoje porodične odnose.

Ribe: Uspeh
Fokusirajte se na manifestovanje uspeha. Za početak, oslobodite se očekivanja onih oko vas i razmislite šta uspeh znači za vas i šta treba da uradite da biste živeli zaista uspešan život.

Izvor: Sensa.metropolitan.si