Tokom tranzita Sunca i Neptuna 18. maja 2023. 18. maja 2023. završavaju se karmičke veze za tri horoskopska znaka. Okončanje ovih, ponekada, iscrpljujućih odnosa zahtevaju hrabrost i prihvatanje, a današnji tranzit će ovim znacima pružiti i podršku da završe svoje karmičke veze. Ova tri znaka će danas shvatiti da su njihove karmičke veze obrnule pun krug i vreme je za kraj!

Ne mora da se radi o romantičnom odnosu – karmičke veze su dublje i kompleksnije.

Karmički odnosi služe svojoj svrsi, i dok se svi odnosi mogu smatrati 'karmičkim' jednostavno zato što svi imaju nešto da nam daju ili da nas nečemu nauče, tokom sekstila Sunca i Neptuna 18. maja, znaćemo tačno od koga je vreme da se oprostimo. Ovo nije vreme za suze, već za prihvatanje i zahvalnost. Srećni smo što smo ih poznavali kada jesmo, a sada je vreme da ih pustimo da krenu svojim putem.

Bik
Budući da je sezona Bika, ovih dana se osećate moćno, a to takođe znači da možete da se nosite sa mnogo toga što vam se dešava u životu, a ono što se dešava je da ste se vi i vaš prijatelj pomirili sa stvarnošću vašeg odnosa - vreme je da krenete dalje.

Tokom tranzita Sunca i Neptuna, vi i ova osoba ćete se srećno osmehnuti jedno drugom u mislima dok oboje shvatate da više nije ni važno ni nužno da igrate uloge 'najboljih prijatelja'.

Uvek ćete se voleti, ali ste oboje dobili ono što vam je bilo potrebno. Primetili ste da kada se sastanete deluje usiljeno i neiskreno; kao da se oboje previše trudite da ovo karmičko prijateljstvo pretvorite u nešto što ne mora da bude. Vreme je da ga zapečatimo poljupcem i pustimo da poteče u etar.

Rak
Vi i vaša karmička osoba ste svašta zajedno videli i proživeli - ipak osećate da nešto više jednostavno ne štima. Nekada ste imali divno prijateljstvo i naučili ste toliko jedno od drugog. Vaš odnos je bio zanimljiv, produktivan ali vreme i životne plime i oseke su učinile svoje. Danas ćete napokon shvatiti i prihvatiti tu neprijatnu činjenicu – vase prijateljstvo je gotovo.

Gotovo je jer više nemate ništa zajedničko. Ova karmička veza se ne završava zbog svađe ili nesporazuma, već zato što joj je prirodno došao kraj. Nema više prepreka koje morate zajedno da pređete. Oboje znate da biste jedno drugom samo išli na živce ako biste pokušali. Oboje ćete se graciozno pokloniti i otići svako svojim putem sa sjajnim uspomenama.

Strelac
Osećate da ste nekoga toliko voleli, nekad davno. Ta osoba je promenila vaš život, učinila da se osećate živo i radoznao - i vi ste učinili isto za njih. Vaša veza je nekada bila tako vatrena, svetla i iskričava. Ipak, tokom godina je izgubila svoj sjaj. Umesto da se pomirite sa dosadom koja je zavladala, danas ćete oboje shavtiti da je bolje da sačuvate biser vašeg prijateljstva kao sjajnu uspomenu i krenete svako na svoju stranu.

Znaćete u svom srcu da je ono što ste imali bilo posebno ali da i to posebno prijateljstvo ima svoj rok trajanja. Bolje je završiti svari dok još postoje plamičci ljubavi nego ostaviti zgarište prijateljstva.

Izvor: Sensa