Dnevni horoskop za 22.maj 2023. godine!

Rano ujutru Mesec ulazi u znak Raka - u prvom planu je čežnja za domom i zavičajem, odmorom, sigurnošću. To je odlična prilika da se opustimo.

Mesec u Raku sekstil Jupiter u Biku - ovo je divno vreme da se okupite sa porodicom i podelite radosne uspomene. Poslovne prilike su brojne, kao i šanse za zaradu.

Sunce u Blizancima sekstil Mars u Lavu – ova pozicija Sunca i Marsa daje vam samopouzdanje da sa velikim guštom krenete u poslovne i romantične poduhvate. Ovo je divno vreme da se izrazite kreativno. Bićete željni da izađete iz kuće da biste vežbali, a ako imate decu, uživaćete da provodite vreme sa njima crtajući, slikajući i igrajući igrice!

Mesec u Raku trigon Saturn u Ribama – ovo je odlično vreme za održavanje poslovnih sastanaka. Treba rešiti sve stvari koje zahtevaju emocionalnu kontrolu, jer ćete se osećati mentalno snažnim. Finansijske odluke sada dolaze lako.

U galeriji ispod pročitajte šta vašem znaku predviđa dnevni horoskop za 22.maj 2023. godine!

Canva/Shutterstock Dnevni horoskop za 22. maj 2023. godine

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa