Nedeljni horoskop od 22. do 28. maja 2023. godine!

Ove nedelje imamo više Marsove energije, tako da ćemo iskoristiti našu snagu i moć da stignemo tamo gde treba da idemo. Marsova energija može ponekada da bude i gruba ali naglašava inteligenciju i obavlja posao! Ovo je nedelja akcije za sve znake zodijaka.

Ovo je takođe prva nedelja sezone Blizanaca, zbog čega se mnogi od nas na neki način osećaju kao da je leto zaista počelo za nas. Osećamo se optimistično i pomalo vrtoglavo tokom prve nedelje Blizanaca, jer možemo da vidimo samo početne faze naših 'velikih planova' za leto.
Moramo paziti na kontrolu ponašanja kod sebe i drugih. Svi se trkaju za prvo mesto ove nedelje, i svi verujemo u ispravnost svijih ciljeva.

Ovan
Vreme je da izađete na scenu, jer jednostavno ne vidite sebe kako sedite u publici tokom ove nedelje. Imate stvari koje treba da kažete. Mnogi ljudi moraju da ih čuju. Gorite od energije. Energija Marsa za vas „nije velika” jer ste uvek bili u mogućnosti da je fino podesite ka njenom pozitivnom aspektu. Dopustićete da vaše prirodne liderske veštine vladaju tokom ove nedelje.

Bik
Ove nedelje ste u pokretu, a to bi moglo da znači da ćete doslovno da putujuete ali može da znači i penjanje po lestvici karijere. Ne dozvoljavate da vam išta stane na put tokom nedelje, jer konačno znate tačno gde želite da stignete. Glavni osećaj nedelje je pozitivan – motivisani ste. Imate svoju viziju i idete ka tome. Imate izdržljivost i kreativnost da vas podrže u tome.

Blizanci
Možda zato što vam je rođendanska sezona, ili se možda samo osećate dobro što je sva ta energija Marsa naizgled 'na vašoj strani', ali ćete se osećati odlično tokom ove nedelje. Možete da se osvrnete na svoja nedavna dostignuća sa ponosom i saznanjem da ste to VI uradili i niko drugi. Blizanci, ovo je sjajan osećaj jer se često osećate izostavljenim. Ipak, ove nedelje ne možete biti izostavljeni jer je ovo vaš trenutak da zablistate.

Rak
Ove nedelje posmatrate i promišljate o svojim uspesima. Prepoznajete šta je potrebno i težite tome. Uzgajali ste baštu uspeha, a samo vi možete da procenite od čega se taj uspeh sastoji. Sve što znate je da se osećate dobro u životu ove nedelje. Ništa vam ne preti, a ako pokuša, smejte se pretnji u lice. Ne shvatate stvari tako ozbiljno tokom ove nedelje, a to je na neki način i vaš odmor.

Lav
Odlučićete da odbacite sve i počnete ispočetka. Ovo može biti kreativni projekat ili potpuna promena životnog stila. Sve što znate je da je u periodu od 22. do 28. maja 2023. godine pravo vreme, a vreme je SADA. Morate eliminisati ono što vam više ne služi, i hoćete. Bićete nemilosrdni i nećete prestati dok sve u vašem životu ne bude sve potpuno novo i sveže. Iskoristićete svu tu energiju Marsa da se obnovite i to će vam poći za rukom.

Devica
Čini vam se da vam sve visi o koncu ove nedelje. Kao što znate, morate da odlučite o nečemu i još uvek ste pomalo zbunjeni oko toga. Energija Blizanaca preuzima ovu nedelju za vas, čineći da se osećate još neodlučnije nego inače, što mnogo govori. Na sreću, moći ćete da iskoristite neke od moći Marsa i uradićete ono što morate.