Isceljenje srca je na stolu za mnoge od nas 8. juna. 2023. godine. Ovo omogućava tranzit Sunca u trigonu sa Mesecom. Konačno je vreme da krenemo napred, a univerzum nas podržava.

Devica

Zanimljiva stvar u vezi sa vama i ovo patnjom koju nosite jeste da ste znali da ćete na kraju dočekati dan kada ćete napokon tu bol otpustiti. Danas je taj dan! Proverite da li još uvek osećate težinu stare ljubavi, ali ćete se uveriti da je ona otišla zauvek, i ponela svu tu bol iz vašeg srca.
Ovo je zbog lekovitog prisustva Sunca i Meseca u trigonu na našem kosmičkom nebu. Nikada vam nije ni bila namera da se toliko držite te patnje. Ipak sve što ste uradili, uradili ste da biste preboleli. Sada je trenutak kada uz pomoć ovog tranzita krećete ka novoj pozitivnijoj fazi života.

Vodolija

Iskoristili ste osobu koja vam je zadala bol samo kao izgovor zašto ne idete dalje u svom životu. 8. juna, tokom trigona Sunca i Meseca, konačno ćete videti kraj ove priče. Vreme je da se krene dalje. Patnja za koju ste se držali sada je besmislena i ne vidite više razlog da je dalje negujete.
Danas je i dan kada ćete prestati da zavaravate sebe i shvatićete da više nema potrebe da se držite nečega što je davno prošlo.
Vreme je da osvojite svoju slobodu. Nema više bolova u srcu, Vodolije.

Ribe

Proveli ste toliko vremena u patnji da ste počeli da razmišljate o tome kao o tome ko ste vi. Preuzeli ste tu bol kao deo svog identiteta i što ste više u njemu to vam je jasnije da za tim više nema potrebe.
Tokom tranzita Sunca i Meseca, nećete moći da lažete sebe ili da koristite ovaj bol kao alibi. Vreme je sada, a vi prepoznajete trenutak. Sada ili nikada. Ne želite da izgubite još jednu dragocenu sekundu svog života, i umesto da žalite zbog svega, odlučićete da napredujete ponosno i strastveno.

Izvor: Sensa