Horoskop za vikend od 23. do 26. juna 2023!

Ovan

Iako inače više volite aktivan odmor i volite da odete negde za vikend, sada se ipak odlučujete za odmor. Ovaj period je bio veoma napet u poslovnom smislu, a čini se da će u narednom periodu biti još izazova. Ne dozvolite da vas to obeshrabri, uvek ćete pronaći idealno rešenje!

Bik

Ovaj vikend je idealan za romantično putovanje. Dovoljno je otići na putovanje van grada - to će izazvati strast u vašoj romantičnoj vezi. Iako imate dobar odnos sa partnerom, ovog vikenda biste mogli da ga još više produbite.

Blizanci

Vaši prijatelji imaju puno planova za ovaj vikend, ali vi niste raspoloženi za veliko društvo. Potrebni su vam mir i vreme za privatne hobije i čitanje. Otkažite aranžmane koji vas uznemiravaju i prepustite se sopstvenim željama.

Rak

Ovog vikenda mogao bi da vam se javi stari poznanik kojeg dugo niste videli. Imajte na umu da se ljudi menjaju i ne dozvolite da vas to sruši. Prihvatite osobu takvu kakva jeste i izvucite najbolje iz razgovora za vas.

Lav

Osećate se kao da se stalno borite za nešto – bolju vezu, veću platu... Ne zaboravite da vi niste vaš posao, a ni jedna loša veza koju imate ne govori ništa o vama samima. Razmislite o sebi i uradite nešto ovog vikenda što već dugo niste radili.

Devica

Vikende uvek planirate u dogovoru sa najmilijima, ali se često s njima ne slažete oko svojih želja i planova. Možda je ovo pravi trenutak da se zabavite bez njih – idite sami na željeni koncert. Možda ćete tamo upoznati nekoga sa sličnim interesovanjima kao i vaša.