Nedeljni horoskop od 26. juna do 3. jula!

OVAN

Kada bismo počeli da obraćamo manje pažnje na one koji misle drugačije od nas, a više da se fokusiramo na sebe, bili bismo opušteniji. Osećaćete se pomalo rastrzani između različitih mišljenja. Biće vam potrebno više truda da dobijete odgovore na svoja pitanja. Petak će vam doneti dobre vesti vezane za vaše emocije, ali pažljivo slušajte jer možete steći pogrešan utisak. U suprotnom, odluka koju ćete morati da donesete neće biti tako laka.

BIK

Fokus će biti na vašem emotivnom životu, koji ćete želeti da obogatite. Ne plašite se strastvene energije i direktne komunikacije koja će vam pomoći na svakom koraku. Poslovna pitanja biće jasnija u petak kada ćete biti skloniji preciznom radu i rešavanju finansijskih pitanja. Što se tiče zdravlja, naći ćete se i u mirnom periodu, a opustićete se šetnjama prirodom.

BLIZANCI

U utorak, kada Merkur prelazi u znak Raka, budite oprezni u komunikaciji jer ćete osetljivo prihvatiti razne argumente. Pažljivo planirajte troškove koje ćete teško izbeći. Zbog finansijskih briga bićete i energetski slabiji. Takođe, na polju karijere u petak, čuvajte se ishitrenih zaključaka i ne nasedajte na obećanja. Blizanci, tokom vikenda će vas primetiti neko suprotnog pola – imaćete osećaj da se sve vrti oko vas!

RAK

Opušteni i bezbrižni, okruženi energijom Venere u znaku Lava, zakoračićete u nove avanture. Dokažite sebi i drugima da možete sve. U četvrtak ćete biti malo uzbuđeni zbog pojačane emocionalne kalkulacije, što bi moglo da vas dovede do preterivanja i emotivnih izliva, pa što pre raščistite svoj unutrašnji nered. Nećete morati da žurite, samo budite temeljni u onome što radite i ne brinite o manjim neuspesima jer su oni prolazni.

LAV

Odlično ćete se osećati ako otputujete negde daleko među ljude koji su vam potpuno nepoznati, ali zbog toga zanimljivi. Umorni ste od rutine i previše poslovnih obaveza. Prihvatite da još ima vremena za drastične korake, biće važnije pratiti šta se dešava. U nedelju ćete naći način da postignete ono o čemu već dugo pričate.

DEVICA

Zbog brojnih nedoumica i energije Merkura koja prelazi u znak Raka, ozbiljno ćete početi da analizirate svoje polje karijere i proveravate razne činjenice, ali nećete biti baš zadovoljni odgovorima. Što više želite da ubrzate, brže ćete se ponovo naći u dilemi. Tokom vikenda nećete naći dobro vreme za razgovor sa nekim zbog nevoljnosti, pa se u vama može nakupiti neka ljutnja. Međutim, zapamtite da sve dolazi na svoje kada dođe pravi trenutak.