Saznajte šta bi trebalo da pokušate da manifestujete ovog vikenda prema vašem horoskopskom znaku!

Ovan: Samoizlečenje

Nezaceljene rane ometaju vas na putu ka srećnom životu. Kada delujete iz bola, nanosite sebi više rana. Vreme je da se usredsredite na sopstveno izlečenje i otpuštanje bola koji vas ograničava.

Bik: Bezbednost

Najbolje funkcionišete kada u vašem životu vlada stabilnost i sigurnost. Otkrijte načine na koje možete da unesete više sigurnosti u svoje odnose i kako možete da stvorite više prostora za istinsku posvećenost.

Blizanci: Ranjivost

Tek kada dozvolite sebi da budete ranjivi, možete se zaista povezati sa onima koji su vam bliski. Razmislite kako možete još više da otvorite svoje srce i uspostavite više intimnosti i poverenja u vašim odnosima.

Rak: Samopouzdanje

Ponekad sumnjate da zaslužujete sve divne stvari koje vam se dešavaju. Sada je vreme da shvatite koliko ste izuzetni, izgradite svoje samopouzdanje i podsetite se da i vi zaslužujete ispunjen život.

Lav: Autentičnost

Da li ste ponekad neautentični da biste ugodili drugima? Zvezde vas podstiču da počnete da se ponašate doslednije prema sebi i pokažete svetu svoje pravo lice. Pravi ljudi će ceniti vašu autentičnost.

Devica: Istina

Ponekad zatvorite oči jer se plašite da je suočavanje sa stvarnošću previše bolno. Ovaj vikend je odlična prilika da nađete unutrašnju snagu i razmislite kako da u budućnosti lakše sebi priznate istinu.

Vaga: Pravda

Iskrenost u odnosima je jedna od vaših najvećih vrednosti, a ova nedelja je odlična prilika da privučete više toga u svoj život. Pronađite načine da se ponašate još pravednije, što će dodatno ispuniti vaše odnose.

Škorpija: Osećaj vrednosti

Često tražite potvrdu od drugih ljudi, ali sada je vreme da je tražite u sebi. Shvatite koliko ste zaista neverovatni i podsetite se da ste i vi vredni ljubavi koju tako nesebično dajete drugima.

Strelac: Odgovornost

Da li imate problema sa prihvatanjem odgovornosti ? Sada je vreme da pokažete zrelost i prihvatite odgovornost za sopstvene greške. Prestanite da lajete za krv, priznajte da niste savršeni i dozvolite da vas vaše greške nečemu nauče.

Jarac: Unutrašnje svetlo

U sebi nosite unutrašnje svetlo koje vam pomaže kada se osećate izgubljeno i niste sigurni šta bi trebalo da bude vaš sledeći korak. Zvezde vas podstiču da se povežete sa sobom i otkrijete ono unutrašnje svetlo koje će vam pomoći da kreirate život svojih snova.

Vodolija: Ljubav

Ljubav je na svakom koraku, a vaš zadatak je da je primetite i prihvatite. Univerzum želi da ove nedelje otvorite svoje srce i shvatite da vas ljubav prati svuda.

Ribe: Posvećenost

Kako se možete više predati i prepustiti ljubavi u vašim vezama? Sada nije vreme da logično razmišljate i zaštitite se od bola, već da otvorite svoje srce i prepustite se ljubavi koja vas okružuje.

Izvor: Sensa.si

BONUS VIDEO: