Ljubavni horoskop za avgust 2023. godine!

OVAN

Vaš ljubavni život će se poboljšati tokom ovog perioda ako otvorenije razgovarate sa svojim partnerom. Komunikacija će biti ključnaza jačanje vaše veze. Slušajte svog partnera i izrazite svoje potrebe, uverenja i strahove. Ostanite otvoreni za diskusiju i spremni da promenite svoj stav.

Ako ste slobodni, možda će vam biti teško da izrazite snažna osećanja prema osobi koja vam se doapada. Važno je da budete svesni svojih osećanja i da svoje unutrašnje sukobe ne prenosite na druge.

BIK

U ljubavi ćete doživeti uspone i padove. Možda će se pojaviti osoba sa kojom ćete osetiti jaku povezanost, ali pazite da zaštitite svoje srce od mogućih razočaranja.

Važno je da budete svesni kojih obrazaca i ograničenja kojih treba da se oslobodite da biste razvili zdrave i stabilne veze. Budite otvoreni za promene i spremni da se suočite sa izazovima koje ljubav donosi.

BLIZANCI

Partnerski odnosi će zahtevati više truda i traganja za ravnotežom tokom ovog perioda. Važno je suočiti se sa sukobima i neprijatnostima i održavati mirnu i iskrenu komunikaciju.

Samci će imati priliku da upoznaju osobu koja će im delovati kao lek za dušu, živce i srce. Budite opušteni, otvoreni za nove veze i odvojite vreme za druženje i upoznavanje.