tokom Meseca u Škorpiji 26. jula 2023. godine, 3 horoskopska znaka će reći NE kontroli. Oni danas ne oklevaju i okončavaju toksične odnose koji već dugo nisu dobri za njih.

3 horoskopska znaka će napustiti toksičnu vezu 26. jula:

OVAN

Ideja da vas zaista kontrolišu je razlog za smeh. Ne možete vas niko da kontroliše, iako je prilično ironično što izgleda da privlačite ljude koji misle da mogu da vas kontrolišu. To se neće desiti, a na današnji dan, 26. jula tokom Meseca u Škorpiji, šanse da dozvolite nekom drugom da vam kaže šta da radite ili kako da živite svoj život su toliko male da ne možete da vidite sebe da provedete još jedan dan sa njima.
Deluje kao da ste ih na vreme uhvatili u pokušajima manipulacije i sada je trenutak da to sasečete u korenu. Ne dozvoljavate im da dobiju još jednu priliku da manipulišu vama, a vi ćete im pokazati ogromnu moć i daćete im do znanja da su završili sa vama.

STRELAC

Osećate se kao da je slika koju ste kreirali o sebi snažnija od vaše stvarne odlučnosti, i ljudi su vas iskoristili. Ovo je dovelo do toga da budete kontrolisani na načine za koje nikada niste mislili da su mogući. Mesec u Škorpiji vas danas dovodi do tačke kada ćete konačno prekinuti tu petlju manipulacije. Više niste deo njihove igre i ne želite da imate ništa sa njim. Možda ste jednom bili naivni, ali naučili ste lekcije i kada vidite da partner koristi stare trikove, odmah ćete završiti sa tim.

JARAC

Vi ste neko ko testira vodu pre nego što donesete bilo kakvu veliku odluku. Tokom Meseca u Škorpiji , 26. jula 2023. godine, ponovo ćete testirati te vode, osim što ćete ovog puta tačno osetiti šta ne valja. Neko vas već duže vreme kontroliše.
U početku vam nije smetalo jer nije delovalo previše ozbiljno, ali sada shvatate da vaš partner ima problem i da taj problem ne bi trebalo da bude vaš da se nosite sa njim. Budući da ste veoma trezvena osoba koja voli da analizira stvari, danas ćete odlučiti da je dosta. Ne idete tim putem, niti ste voljni da omogućite nečiju potrebu za kontrolom.

Izvor: Sensa

BONUS VIDEO: