Danas nam tranzit Jupitera i Meseca otvara oči za ljude sa kojima zaista želimo da budemo bliski i da ih imamo u svojim životima. Kroz sjedinjenje sa njima doživljavamo prostranstvo univerzuma.

Tri horoskopska znaka su veoma podložna Jupiterovoj energiji i tokom događaja kao što je sekstil Mesec i Jupiter, ovi ljudi će osećati kao da imaju ceo svet u svojim rukama. Danas je dan za poverenje, za dobrotu i za deljenje ljubavi i snova o budućnosti. Osećamo se dobro zbog toga ko smo u vezi i verujemo da mi sami možemo biti vredni partneri osobi koja nas najviše voli.

3 znaka zodijaka imaju najveću sreću u ljubavi 3. avgusta:

OVAN

Ono što se danas dešava u vašem ljubavnom životu je da ste opušteni, jer osećate da su teška vremena konačno završila... bar na neko vreme. Vaše nedavne sumnje su dočekane sa saosećanjem i vaš partner je spreman da pređe na sledeći nivo veze sa vama.
3. avgusta tokom tranzita Meseca i Jupitera, otkrićete da ste otvoreni za ovu ideju i da više niste u onom režimu svakodnevne žurbe u kojem ste bili tokom većeg dela leta. Nemate ništa protiv da usporite ritam, a to je zato što vi i vaš partner više niste u početnim fazama romanse — 'diplomirali ste'. U ovom trenutku, osećate se slobodno i lako sa osobom sa kojom ste. Veoma srećan dan, zaista.

ŠKORPIJA

Odanost je za vas uvek bila vrednost broj jedan, ali vam je trebalo mnogo vremena da uđete u taj prostor poverljivosti sa sadašnjim partnerom. Imate sreće jer danas, 3. avgusta 2023. označava novi početak vašeg partnerstva, dok tranzit Meseca i Jupitera preuzima vođstvo i dozvoljava vam da konačno utonete u topao prostor koji se zove 'prava romansa'.
Diskusije će se vrteti oko budućnosti vašeg odnosa, a ishod će biti povoljan. Današnji dan vam ostavlja utisak da je nakon svega kroz šta ste prošli, osoba sa kojom ste trenutno odgovor na mnoga vaša pitanja.

RIBE

Današnji dan donosi dašak svežeg vazduha i uzdah olakšanja u vašu romansu, jer stvari konačno izgledaju kao da su na pravom putu, kada je ljubav u pitanju. Osetićete da je jedna stvar koja je nedostajala konačno došla na svoje mesto - poverenje. To je sve što vam je ikada bilo potrebno, a u prošlosti ste se zavaravali da verujete da je sve u redu, jer ste verovali osobi sa kojom ste bili.
Stvar je u tome da im nikada niste verovali, iako vam nisu dali razlog da to ne učinite. Međutim, danas ćete osvestiti način na koji posmatrate stvari i tražićete pozitivne aspekte, dok ćete opraštati negativne. Jednostavno više nemate toliko vremena; radije biste uživali u onome što sada imate, a na ovaj dan ćete iskusiti ljubav i sigurnost kakvu želite.

(Sensa)

BONUS VIDEO: