Prema astrolozima, svaki horoskopski znak pruža različite informacije o osobinama i ponašanju osobe, kao i o tome šta se određenoj osobi sviđa ili ne sviđa. Dakle, kada niste sigurni da li će neko "naleteti na vas" ili ne, bilo bi dobro da znate kako njegov horoskopski znak flertuje. Isto tako, ovo znanje vam može pomoći da najefikasnije flertujete sa nekim iz datog znaka. Ali pre nego što pomislite na nečiji sunčev znak, zastanite. U flertovanju, posebno, važno je znati nečiji mesečev znak, kaže astrolog i kosmički trener Oušn Plezant.

Astrološki gledano, poznato je da mesec vlada emocijama i drugim važnim komponentama flertovanja. "Mesec nije samo emocionalno telo; to je takođe želja, temperament i zona udobnosti pojedinca", kaže on. Dakle, poznavanje nečijeg mesečevog znaka može vam pomoći da prilagodite svoje flertovanje u skladu sa tim, piše miss7.24sata.hr. Saznajte u natalnoj karti u kojem znaku vam se nalazi Mesec i pročitajte predloge astrologa za prijatan razgovor sa nekim na osnovu njihovog mesečevog znaka:

Ovan

"Iako to ne bi trebalo da izgleda kao igra, Ovan ceni ako uložite mnogo truda da postignete željeni ishod“, kaže Plezant. A šta ako ste ispalili nekoliko romantičnih rafala, a lunarni ovan nije pao? Pleasant kaže: "Ako ikada budete morali da se zapitate kako se Lunarni Ovan oseća prema vama, evo odgovora: Nećete saznati." Pošto je Ovan tvrdoglav znak, verovatno će vas obavestiti kada (ili ako) ima osećanja prema tebi.

Bik

Pošto je Bik senzualni znak, čiji je planetarni vladar Venera – planeta ljubavi, lepote i vrednosti – najbolja opcija za flertovanje sa lunarnim Bikom je da pronađete stvari koje su vam zajedničke, kaže Plezant. "Ako možete da se uskladite sa njegovim vrednostima i prioritetima, ne samo da ćete imati o čemu da razgovarate, već će to pokazati da imate dovoljno zajedničkog i da postoji verovatnoća za zajedničku budućnost." Jedna stvar koju treba zadržati um: Lunarnom Biku je potrebno vreme da razvije romantičnu vezu, zato ga nemojte žuriti jer bi se mogao obeshrabriti ako se ne kreće vašom brzinom.

Blizanci

Kao svestrani vazdušni znak kojim vlada Merkur, planeta komunikacije i misaonih procesa, "Blizanci flertuju kroz intelektualnu stimulaciju", kaže Plezant. "Ako možete da naterate Blizanca da bude radoznao, to je dovoljan razlog da se vratite." Dakle, ako flertujete sa Lunarnim Blizancima, možda biste želeli da preskočite Netflik i da se ohladite, jer on verovatno neće pružiti najplodnije tlo za razgovor.

Rak

Kako jedan od najempatičnijih znakova zodijaka flertuje? "Lunarni Rakovi flertuju tako što brinu o vama, šalju vam supu kada ste bolesni, tako što se uveravaju da je bilo koji datum planiran u skladu sa vašim potrebama i interesovanjima“, kaže Plezant. Sve dok se oseća udobno, on će ostati sa vama, piše miss7.24sata.hr.

Lav

Prema astrologu, vatreni znak Lav se verovatno neće izložiti osim ako se ne oseća cenjenim. Da biste pokazali da cenite svoju zaljubljenost u Lava, astrolog preporučuje "da to zaista potvrdite – od onoga što nose, do onoga što govore, do onoga što osećaju". Pokušajte da upoznate Lava izvan onoga što leži ispod površine.

Devica

Devica ima tendenciju da bude zainteresovana za ljude koji poznaju neku temu, kaže astrolog. "Ono što privlači Devicu je neko ko je zaista dobar u onome što radi, neko ko može da objasni sve detalje." Dakle, flertovanje sa ovim horoskopskim znakom može izgledati kao seciranje vašeg mozga. Naravno, to je znak da je zainteresovan, dodaje Plezant. Ali pre nego što počnete da flertujete, budite spremni da uskladite njegovu energiju. "Device će ’kleknuti’ za vas, ali ako ne učinite isto, prestaće da pokušavaju“, kaže Plezant.