Iako se suprotnosti ponekad zaista privlače, nema ništa obećavajuće u vezi ovih horoskopskih parova - oni jednostavno ne mogu biti zajedno.

1. Bik i Ovan

Ova kombinacija je kao pokušaj kombinovanja vatre i vode - to je jednostavno nemoguće. Bik želi stabilnost i udobnost, dok Ovan ide napred pun energije i želje za akcijom. Bik će često osećati da ih Ovan previše gura i da ne ceni njihove potrebe da uspore. Ovan će, s druge strane, biti frustriran Bikovom tvrdoglavom prirodom i sklonošću da odugovlači. Njihov odnos će se često vrteti oko svađa i nesporazuma.

2. Blizanci i Rak

Blizanci vole društvo, razgovore i promene, dok je Rak duboko emotivan i povezan sa svojim osećanjima. Blizanci će se često osećati ograničeno Rakovom potrebom za pažnjom i emocionalnom podrškom, dok će se Rak osećati nesigurno zbog Blizančeve promenljive prirode i potrebe za stalnim promenama. Njihova komunikacija će često biti problematična jer Blizanci neće uvek prepoznati Rakove suptilne emocije.

3. Lav i Jarac

Lav želi da bude u centru pažnje, dok Jarac teži ozbiljnosti, odgovornosti i ostvarivanju ciljeva. Lav će smatrati Jarca dosadnim i previše fokusiranim na posao, dok će Jarac videti Lava kao neodgovornog i egocentričnog. Ovaj par će često sukobljavati svoje prioritete i vrednosti, što će dovesti do napetosti i frustracije u njihovoj vezi.

Izvor: Sensa.hr

BONUS VIDEO: