Leto još uvek traje. Ipak, astro prognoze se menjaju i stižu nam nove iz dana u dan. Ono što je posebno dobro kod toga je mogućnost da se pripremimo za periode koji nam dolaze. A budući da uskoro stiže novo godišnje doba, zvezde su, polako, ali sigurno, pripremile nešto posebno, piše krstarica.com. A to se isključivo odnosi na sledeća tri znaka.

Ova 3 znaka očekuju radikalne promene i nova iskustva koja će da im oplemene živote i donesu sreću i uspeh na brojnim životnim poljima. A evo kako izgledaju njihove astro prognoze:

Škorpija

Škorpije verovatno nisu svesne koliko su im zvezde naklonjene u predstojećem perodu. Zato će pozitivne promene osetiti samo oni koji budu u stanju da obuzdaju svoj ego. Naučite da osluškujete okolinu i da se stavite u položaj drugih. Ko to uradi na pravi način, ubiraće samo plodove svog rada. Budite vredni i staloženii trud će se isplatiti.

Devica

Devica je zvezda jeseni. Nakon napornijeg tempa tokom leta i perioda zabrinutosti, Device će se konačno osetiti rasterećeno i opušteno. Kako je ovo i njihov period, posebno će biti naglašena njihova energija. Ako su u proteklom periodu osetile zastoj energije u poslovnom svetu, na jesen će se mnogo toga promeniti. Device će biti prepune elana i hrabro će koračati ka novim izazovima.

Jarac

Niko se kao Jarac neće suočiti sa dramatičnim promenama. Promene možete da očekujete pre svega na poslovnom planu, ali su moguće i emotivne trzavice. Ono što se trenutno dešava, mnogi predstavnici znaka će doživeti kao dramatično. Pokušaćete svim silama da sakrijete emocije. Ne budite tako oštri prema sebi. Vrlo brzo ćete shvatiti da je sve što se trenutno dešava najbolje za vas.

(Sensa)

BONUS VIDEO: