Novčani horoskop do 3. septembra 2023. godine!

Ovan

Ovnovi bi trebalo da budu oprezniji u poslu i na poslu, jer se na životnom putu mogu pojaviti ljudi koji vam ne žele dobro. Sve u svemu, nedelja će biti pozitivna za rad i planiranje.
Vaše sposobnosti će izaći na površinu. Radićete sa više zadovoljstva, iako će ponekad biti zaista teško. Zaposleni u uslužnim delatnostima pripremaće velike ili zahtevnije projekte. Astrolozi napominju da već možete planirati svoj odmor.

Bik

Bolje je za Bika u ovom periodu da ne ulaže u popravke, kupovinu nekretnina. Vredi izbegavati komunikaciju sa lažljivim i nepouzdanim ljudima.
Astrolozi savetuju da se okružite samo onima kojima možete potpuno da verujete. Ključ uspeha ovih dana je saradnja i kompromisi sa njima. Tako ćete sigurno uspeti.
Na kraju radne nedelje moguća su nepredviđena finansijska kašnjenja, kao i pojava raznih prepreka za rešavanje radnih i poslovnih problema. Tokom ovog perioda, bolje je ne trošiti mnogo novca.

Blizanci

Novac će ove nedelje voleti odgovorne Blizance, koji ništa ne odlažu za kasnije. Stručnjaci preporučuju ovim ljudima da češće veruju svojoj intuiciji. Šesto čulo će vam omogućiti da sve finansijske probleme rešavate vešto i bez trošenja energije.
U ovom periodu moći ćete da učvrstite svoje pozicije u karijeri i na poslu, dosegnete visine u svojim hobijima i pronađete nove izvore prihoda. Ići ćete uzdignute glave i pucati na visoku poziciju. Prilika je tu.

Rak

Rakovi moraju da oslobode svoj um negativnih emocija, jer će one u velikoj meri ometati uspeh u finansijskom sektoru. Put do uspeha vodi kroz oslobađanje od negativnosti. Ovo će vam omogućiti da uspete u kreativnosti, započnete novi posao bez odlaganja.
Neki će otići na malo poslovno putovanje gde će naići na dobru priliku da prošire posao. Takođe, astrolozi savetuju ljudima ovog znaka da ne žure sa donošenjem odluka. Morate delovati, slušajući i pažljivo posmatrajući svet oko sebe i sve što se dešava oko vas.