Saznajte šta za vaš horoskopski znak predviđa ljubavni horoskop za septembar 2023. godine!

OVAN

Prvih dana septembra, uprkos retrogradnoj Veneri, opušteno ćete krenuti u novi početak na ljubavnom polju. Biće vam lako da sledite svoju inspiraciju i vođstvo osobe koja je duboko utisnuta u vašem srcu. Bićete upućeni i na intimnu nadogradnju, sa ciljem da sve ulepšate. Ljubav će biti istinska radost, ispresecana prijatnim iščekivanjem. U drugoj polovini septembra bićete opterećeni velikim problemom koji će od vas zahtevati dosta koncentracije. Trebalo bi da se posavetujete sa nekim iskusnijim i tek onda odlučite kako dalje.

BIK

Iako vam nisu strane promene u poslednjem periodu, kada više ništa nije potpuno stabilno, oni koji su u vezi teško prihvataju da imate potpuno drugačije shvatanje situacije od partnera. Zapamtite da svako ima pravo da ostane pri svojoj odluci. Oboje ćete biti zbunjeni i neće vam biti od koristi da objašnjavate kako se osećate. Situacija će se promeniti u drugoj polovini septembra - ovaj put nećete sakriti svoju ranjivost, već ćete se rado otvoriti. Pratiće vas unutrašnji mir uz pomoć kojeg ćete takođe moći da se prilagodite.

BLIZANCI

Početkom septembra, kada će i dalje biti pod uticajem retrogradne Venere, neki Blizanci će se naći u ozbiljnom preračunavanju emotivnog života. Pojaviće se nesigurnost, pa ćete umesto da kopate dublje u sebe, ukazivati na slabe tačke drugih. Moći ćete da izbegnete emocionalnu nestabilnost sredinom septembra ako verujete. Svoje ljubavne probleme pokušaćete da rešite tako što ćete o svemu razgovarati zajedno sa trećom osobom. Poslednjih dana septembra pokušajte da učite iz grešaka koje ste napravili proteklih meseci. Samci, istražujte.