Danas postoji prostor na nebu koji samo čeka naše želje da ih ispuni - mladi Mesec u znaku Device.
Ono što to čini za nas je da nam omogućava da zamislimo svoj potencijal u ljubavi i romantici. Možda još nismo tamo, ali za tri horoskopska znaka 14. septembar je pravo vreme da počnu da kreiraju svoju zamišljenu ljubavnu realnost. 

Za vreme mladog Meseca u Devici 14. septembra 2023. ne obuzdavaju nas strah ili oklevanje. Nalazimo se u fazi 'namere', što znači da ne možemo biti uznemireni spoljašnjom bukom ili neurvozom. Mlad Mesec je srećan tranzit; omogućava nam da fino podesimo svoje snove i želje. Saznajte šta vam poručuje astrologija!

3 znaka zodijaka koja imaju najviše sreće u ljubavi 14. septembra 2023:

1. Rak

Ako ste želeli laku ljubavnu vezu, ova dramatična veza u kojoj ste mora da se završi. Jasno vam je da želite vezu u kojoj će stvari teći glatko i lagano. 

Tokom mladog Meseca, imaćete priliku da razmislite o stvarima, a ono što je lepo je to što nećete osećati nikakav pritisak da radite ili delujete na bilo koji način. Danas, 14. septembar 2023., moći ćete da budete sami, u svojoj glavi, gde možete sve da rešite.
Nije da postoji nešto preteško sa čime se morate da se nosite ili izbegavate, ali potrebna vam je energija mladog Meseca da biste dobili jasnoću. Dobar je dan za ljubav u vašem svetu jer je možete posmatrati iz druge prespektive, što vam omogućava da vidite svetlu budućnost.

2. Devica

Mladi Mesec u Devici vam odgovara jer ste želeli da stvari stavite u perspektivu kada je u pitanju vaš ljubavni odnos, a čini se da vam danas omogućava da na sve to gledate otvorenog uma i mirnog srca. Volite svog partnera i želite da stvari uspeju, i sve dok imate 'slobodne dane', kao što je ovaj, uvek ćete moći da vidite budućnost kao nešto što vam izgleda prijatno.
14. septembra 2023. otkrićete da je najbolje da ostanete sami, jer je ovo najbolje vreme za razmišljanje, a potrebno je mnogo toga da uradite ako želite da manifestujete sledeću fazu svog romantičnog sna. Na dobrom ste putu da svoj ljubavni život pretvorite u nešto što biste mogli nazvati uzbudljivim uspehom, ali za to je potrebno vreme i vi to znate. Niste uvek najstrpljivija osoba, ali ste posvećeni, i tako to ide.

3. Vaga

Danas je dan kada odlučujete da se promenite, da postanite bolji - i to nije obaveza koju ispunjavate pod pritiscima. Ova želja dolazi iz vašeg srca. Znate da u vama ima toliko toga što možete da date, a vaš partner zaslužuje najbolje što možete da ponudite. Mlad Mesec u Devici vam pokazuje da nećete biti iscrpljeni davanjem sebe. Što više ljubavi dajete, više dobijate.

(Sensa)

BONUS VIDEO: