Snažna retrogradna energija ispod mladog Meseca može nas povući u prošlost i naterati nas da pažljivo pogledamo stvari kako bismo bili sigurni da u potpunosti razumemo gde smo bili pre nego što krenemo napred.

Sa toliko planeta koje putuju retrogradno, osećaćemo se kao da je naš normalan život ili određene situacije potpuno stali - možda je teško nastaviti dalje ili jednostavno ne znamo kako da promenimo dinamiku. 14. septembra 2023. mlad Mesec će se pojaviti u Devici , a evo kako će to uticati na nas.

Mlad Mesec u znaku Device nas priprema za promene

Iako ćemo se i dalje osećati stagnirajući, ovaj Mlad Mesec deluje kao prekretnica, osvetljava put koji će nam pomoći da se oslobodimo starog i sagledamo prošlost od potpuno novog. perspektiva.

Dok će se energije koje se menjaju polako otkrivati same sebe, naći ćemo dobrodošlo olakšanje da zastanemo na trenutak. Mala pauza će nam omogućiti da budemo prilagođeniji, bolje pripremljeni i lakše ćemo prihvatiti situaciju u kojoj se nalazimo.

Energija Device će nas voditi kroz ovo vreme mladog Meseca i podsetiće nas da je sve što nam je potrebno u nama. Naći ćemo snagu, mudrost i znanje da savladamo sve prepreke.

Takođe, energija mladog Meseca u znaku Device je idealna za planiranje, kreiranje rasporeda i organizovanje vašeg života. Tokom ove energije trebalo bi da se fokusiramo na metodičan i praktičan pristup svemu što treba da uradimo.

Kosmičko nebo pod mladim Mesecom u Devici

Uran, planeta buđenja i promene, aktivno je pod ovim mladim mesecom, dodajući sloj nestabilnosti ili kolebanja. Kad god je Uran jak, osećamo se malo anksiozno ili nesigurno u pogledu budućnosti. Ova neizvesnost će na kraju izazvati buđenje.

Zajedno sa Uranom, Neptun, planeta snova i iluzija, takođe je aktivan i retrogradan pod ovim mladim Mesecom. Prisustvo Neptuna stvara maglu, ali će nas takođe voditi da slušamo svoju unutrašnju mudrost. Ako ne razumemo ili ne možemo da razumemo spoljašnji svet, dobro je vreme da razjasnimo svoj unutrašnji svet.

Pored toga, Merkur će završiti svoje retrogradno putovanje samo jedan dan nakon vrhunca mladog meseca. Merkur se smatra glasnikom bogova, pa obratite pažnju na sve poruke koje nam dođu u ovom trenutku. Velike su šanse da poruke koje dobijamo oko mladog Meseca imaju dodatnu važnost.

Izvor: Sensa.hr

BONUS VIDEO: