Posle jula punog izazova i komplikovanog avgusta, mesec septembar nam donosi dašak mira i olakšanja. Uključiće neke od najboljih astroloških aspekata 2023. godine.

Veliki horoskopza septembar 2023. godine!

OVAN

Mars, planeta koja vlada vašim znakom, biće u Vagi, vašem suprotnom znaku, tokom celog septembra, a vaše uobičajeno impulsivno ponašanje je zamenjeno željom da razmislite o drugom ili čak trećem mišljenju pre nego što postupite. Moguće je da se u ovom periodu premorite, ali pun Mesec u vašem znaku, 29. septembra, pomaže vam da povratite snagu. Mlad Mesec u Devici, 14. septembra, osvetljava vam potrebu da napravite promenu u svakodnevnoj rutini i čak je moguće da potražite novi posao.

BIK

Osetićete olakšanje kada Venera, planeta koja vlada vašim znakom, nastavi svoje direktno kretanje 3. septembra. Ovo leto vam je donelo mnoga otkrića o vašem domu, porodici ili vašoj prošlosti. Čak i ako ima još mnogo toga da se obradi, osećate da ste manje zaglavljeni u prošlosti i više uzbuđeni zbog budućnosti. Promena je u poslednje vreme konstantau vašem životu (iako promene nimalo ne volite), a utočište ste našli u nostalgiji. Septembar vam omogućava da se vratite uobičajenoj rutini i da se osećate bolje u sopstvenoj koži. Rizici koje ste preuzeli početkom leta sada će vam se isplatiti, posebno 17. i 29. septembra.

BLIZANCI

Stvari konačno počinju da se oblikuju za vas. To nije dramatičan kraj stvari koja vas nije zadovoljila, već suptilno zatvaranje koje vam omogućava da nastavite dalje. Vaša planeta vladar, Merkur je retrogradan do 15. septembrai poziva vas da se vratite nedovršenim porodičnim dramama, projektima vezanim za kuću ili da se rešite nekog emotivnog prtljaga iz prošlosti koji vas sprečava da evoluirate. Doživećete promenu i više jasnoće posle 6. septembra, a 25. kada Merkur formira aspekt sa Jupiterom, spremni ste da gledate u budućnost.