Postoje 3 horoskopska znaka koji će se možda zaljubiti ludo i do ušiju ove jeseni. U oktobru, Venera stiže u znak Device, pomažući pripadnicima ovih znakova da dođu do prave ljubavi. Oni koji započnu vezu sada pronalaze svoju srodnu dušu. Dakle, ako ste slobodni i spadate u ova tri znaka, uživajte u mogućnostima koje vam nudi univerzum u jesen 2023. godine.

ŠKORPIJA

Škorpije su poznate po svojoj strasti i intenzitetu, a ovi kvaliteti ih ove jeseni čine izuzetno podložnim ljubavi na prvi pogled. Za Škorpiju, fizička privlačnost i duboka hemija su od suštinskog značaja, a jesen, sa svim svojim bojama i senzacijama, pruža savršenu pozadinu za ove urođenike da osete nepopravljivu privlačnost prema nekome.
U ovo doba godine Škorpije mogu otkriti duboku vezu sa osobom koja izaziva njihovo interesovanje. Spremni su da se prepuste talasu osećanja i upuste u intenzivne i strastvene veze, koje često počinju na prvi pogled. Za Škorpije koje se zaljube ove jeseni, ova ljubav može biti duboka i trajna, zbog njihove emocionalne dubine.

VAGA

Vagama vlada Venera, planeta ljubavi, što ih čini sklonim da uvek traže romantične veze. U jesen, uz opalo lišće i slatke arome sezone, Vage su privučene okolnom lepotom i romantičnim potencijalom koji donosi ovo godišnje doba.
Vage su sklone da se ove jeseni zaljube na prvi pogled, tražeći partnere koji dele njihovu strast prema umetnosti, lepoti i ravnoteži u odnosima. Njihova ljubav na prvi pogled može biti poput bajke, sa romantičnim trenucima pod svetlošću meseca ili šetnjama šumom prekrivenom suvim lišćem. Za Vagu, naredni meseci donose obećanje duboke i autentične ljubavi.
Zašto najčešće prekida vezu, u zavisnosti od njegovog horoskopskog znaka. Rođeni Vaga ne može da stoji pored pesimistične žene

RIBA

Ribe su najosetljiviji i najintuitivniji znak zodijaka, a jesen ih čini otvorenijima za duboke romantične veze. U ovom periodu Ribe često privlače ljudi sa zanimljivom životnom pričom ili kreativnom i umetničkom dušom.
Jesen inspiriše Ribe da sanjaju o bajkovitim ljubavima i partnerima koji razumeju njihove emocionalne dubine. Ovaj znak je spreman da se prepusti talasu emocija i zaljubi se na prvi pogled, tražeći duhovne i sentimentalne veze koje ispunjavaju njihovo srce radošću i inspiracijom.

(Sensa)

BONUS VIDEO: