Tri horoskopska znaka će na današnji dan, 11. oktobra 2023. godine, otkriti da se osećaju velikodušno i lagano, a da se i drugi ljudi oko njih osećaju isto. Kao da su svi u 'srećnom' transu. To je zato što imamo tranzit Mesečevog trigona sa Jupiterom, koji nas podstiče da damo prioritet pozitivnim osećanjima. Mi vidimo sve pred sobom, i dobro i loše. Zbog Mesečevog trigona sa Jupiterom, mi se odlučujemo za dobro... i to odlično funkcioniše u smislu ljubavi, romantike i veza.

Međutim, ne mogu svi to da urade, tako da su u ovom trenutku sjajni rezultati Mesečevog trigona sa Jupiterom ograničeni na tri horoskopska znaka koja se ovde danas spominju.
Ako je ljubav polje na kojem igramo današnju utakmicu, imaćemo veliku sreću i rezultat će biti divan.

3 znaka za najviše sreće u ljubavi 11. oktobra 2023. godine.

1. Rak

Ono što ćete primetiti da se dešava na današnji dan jeste da nemate nikakvih problema sa poštovanjem granica vašeg partnera. Razlog zašto se ovo uopšte pojavljuje kao tema je taj što ste u prošlosti nekako smatrali da imate pravo kao partner da uđete u njihov sveti prostor... naučili ste da je svim ljudima potrebna sopstvena 'teritorija' i da je u redu ne znati sve o čoveku da bi ga voleli.

Tokom Mesečevog trigona sa Jupiterom, osećate se toliko slobodnim sa svojom ljubavlju da ne morate nikoga da kontrolišete. Vaš osećaj zadovoljstva je stvaran i primećujete ga. Ovo vas oslobađa i daje vam osećaj da je u vašem svetu sve u redu. Ne treba vam ništa dodatno da bi sve bilo „baš kako treba“. To je romantična zrelost, i sada je imate!

2. Lav

Znate kako je biti dominantan partner u vezi, i do sada, sve što ste ikada dobili je neka lažna ideja da ste vi glavni. Nakon dužeg vremena, napokon uviđate da nema ničega ni zabavnog ni prirodnog u tome da neko u vezi bude "glavni". Tako vam 11. oktobar 2023. donosi jasno otkrovenje. Ne želite da budete "glavni".

Tokom Mesečevog trigona sa Jupiterom, koji pada na današnji dan, videćete da život ima dovoljno za vas u smislu romantike, uzbuđenja, spontanosti i iznenađenja, da ne morate da osećate obavezu da budete vi ti koji sve to obezbeđuje. Ovo je sloboda! Ovo otvara vrata vašeg srca i omogućava vam da iskusite ljubav koju imate imate upravo sada.

3. Devica

Retko sebi dopuštate da se opustite u ideji da je vaš ljubavni život sasvim u redu i da ne morate da menjate partnera ili da vršite konstantan pritisak. Često vidite samo negativne aspekte, ali ne možete da uradite tako nešto tokom Mesečevog trigona sa Jupiterom, jer vam ovaj tranzit omogućava da tražite pozitivno i pronađete ga.

Sjajna stvar kod vas, Devica, je da kada se osećate sjajno u vezi sa nečim, ništa vas ne može srušiti ili promeniti mišljenje. Danas otpuštate sva svoja očekivanja i prestajete da se vrtite u petlji negativnih misli koja vas izluđuje. Dan je lep i lak; zaslužujete slobodan dan. Uživajte u ljubavi i uživajte u miru.

(Sensa)

BONUS VIDEO: