Horoskop za vikend od 20. do 23. oktobra 2023. godine!

Ovan

Ovaj vikend biće idealan da se opustite od napornog rada. Bavite se fizičkom aktivnošću i provedite vreme sa prijateljima ili porodicom. U ljubavi budite spontani i prepustite se trenutku.

Bik
Odmorite se tokom vikenda, opustite se kod kuće i uživajte u udobnosti. Važno je da komunicirate sa porodicom i partnerom o svojim potrebama i osećate podršku.

Blizanci
Vikend je idealno vreme za druženje sa prijateljima. Koristite ga za razgovor i zabavu. Ako ste u vezi, iznenadite partnera nekom neočekivanom aktivnošću.

Rak
Posvetite ovaj vikend sebi i svom porodičnom krugu. Provedite kvalitetno vreme sa voljenima i razgovarajte o svojim osećanjima . Odnos sa partnerom biće osvežen dubokim razgovorima.

Lav
Uživajte u vikendu provodeći vreme na otvorenom ili radeći hobije koji vas ispunjavaju. Važno je da izrazite svoja osećanja prema svojim voljenima i pokažete im koliko vam znače.

Devica
Odmorite svoj um i telo ovog vikenda. Organizujte kućne aktivnosti i uživajte u miru. Razgovarajte sa svojom porodicom o svojim potrebama i željama.