Energija određenih znakova zodijaka je danas u punom sjaju. Sa Plutonom u Jarcu koji danas vodi napad, vreme je da odbacimo toksična uverenja i povratimo svoju moć i autoritet. Ovan, Lav i Jarac, iskusiće danas takvu energiju. Ostali horoskopski znaci takođe mogu mnogo dobiti usklađivanjem sa ovom silom.

1. Ovan

Ovnovi imaju više opcija nego što misle.Ne odbacujte nešto odmah u startu, umesto toga, istražite opcije i ideje pre nego što zaključite da li su za vas ili ne. Današnja energija doneće vam više mogućnosti. Ipak, vaša česta i brza promena mišljenja može da vas navede na pogrešan put. Sa severnim čvorom u Ovnu kao primarnim dobročiniteljem, potrebno je da izađete iz svoje zone komfora i da naučite nešto novo. Kvadrat severnog čvora Pluton je takođe tu da vas nauči koliko su angažovanje i trud neophodni za uspeh. Ako je moguće, zabeležite sve intuitivne ideje i inspiracije koje vam u ovom trenutku padaju na pamet, biće vam od koristi kasnije.

2. Lav

Nemojte biti iznenađeni kada vam današnji blagoslovi stignu sa snažnim natprirodnim elementom koji je vezan za škorpije jer je još uvek njihov mesec. Bilo da se radi o svesti da bi trebalo da preskočite svoju uobičajenu prodavnicu i da kupujete negde drugde tokom dana, obratite pažnju na predosećanja i pratite ih do kraja. Venera u Vagi u konjukciji Mesec u Devici je vaš glavni astrološki uticaj danas. Ovde je da vam pomogne da raširite krila i da istovremeno budete oprezni.

3. Jarac

Mesec u Devici je danas vaš astrološki drug. Ovde je da vam učini život lakim i bez napora, posebno u vašem poslovnom životu ili obavezama u domaćinstvu. Ali ne dozvolite da se ljudi ponašaju bezobrazno prema vama. Dođite danas ranije nego obično i iskoristite to vreme za hobi ili duhovni razvoj koji vam je neophodan jer vam donosi mir. Ne dozvolite nikome da stane između vas i vašeg unutrašnjeg deteta. Budite kreativni, stvarajte.

Saznajte koja će 3 horoskopska znaka doživeti promene u ljubavi u toku novembra.

BONUS VIDEO: 

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA? Kurir TV

   Izvor: Sensa