Određene horoskopske znakove očekuju iznenađenja u trenutnoj sezoni Škorpije. Tranzit je Mesec u znaku Jarca koji donosi sreću i tada smo realisti. Nismo opsednuti izgledom ili novcem. Ne pokušavamo da pronađemo savršenu osobu, i ne namećemo se nekome.Ne želimo ništa osim istine i ljubavi. Ova 3 horoskopska znaka, očekuje prava ljubav, neposredno pre vikenda.

1. Blizanci

Za vreme Meseca Jarca, Blizanci žele jednostavnost. Do vikenda otkriće pravu i istinsku ljubav. Osobu ne treba da eksponiraju u javnosti. To je neko koga žele bolje da upoznaju. Na spontan i neočekivan način uploviće u ovo poznanstvo.

2. Lav

Lavovisu veliki su idealisti i oduvek maštaju o filmskoj ljubavi. Međutim, njihovi standardi su previsoki i težnja ka perfekciji u prošlosti ih je odvela ka tome da ostanu sami..Tokom Meseca u Jarcu, shvatiće da savršenosti ne postoje i pružiće šansu određenoj osobi. Upoznaće nekoga sa kim će se osećati prijatno i ko će im pomoći da vide lepotu života.

3. Jarac

Bez obzira što su uglavnom praktični, Jarčevi su i te kako strastvene osobe. Sa Mesecom Jarca na nebu, osećate podršku da pronađete ljubav. Do vikenda upoznaćete osobu koja će vas privući i zaintrigirati. Izgleda da se ova nova osoba uklapa u vašu ideju pragmatizma.

Ako vam je ovo bilo zanimljivo, možda će vas zanimati koji znakovi su srodne duše Blizancima.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

   Izvor: Sensa