Ljubavni horoskop od 13. do 19. novembra 2023. upozorava da u ljubavnim odnosima može doći do dosta sukoba. Za tri horoskopska znaka, nedelja će biti puna prijatnih uzbuđenja ali će zato pripadnici dva znaka patiti.

Mars u Škorpiji 13. novembrase suprotstavlja Uranu u Biku, a to znači nastanak događaja koji će nas izvesti iz naše zone komfora. Sunce je u Škorpiji, znak misterije ii rigidnosti, zbog čega se pomalo plašimo promena. Nedelju završavamo konjukcijom Mars-Sunce, a astrolozi nas upozoravaju da se ne ljutimo lako i da ne preterujemo tokom vikenda.

OVAN

Na vaš duhovni sektor utiču zvezde, stoga vam nedelja od 13. do 19. novembra donosi mnoge preokrete. Vaši planovi se neće irepustite volji univerzuma. Možete u potpunosti da verujete svom životnom saputniku, a njegova podrška se pokazuje kao ključna za vaše stanje uma.

Ako ste slobodni, možda ćete dobiti komplimente od nekoga ko vam je jako važan u životu. Pazite da stvari ne odu predaleko, jer rizikujete slomljeno srce.

BIK

U narednom periodu nećete se dobro slagati sa ljudima oko sebe, posebno sa užom porodicom. Oblast odnosa na vašoj natalnoj karti dobija jak udarac. Nažalost, vi ste među znakovima koji će patiti u narednim danima. Povrediće vas neko ko vam je jako važan, a to je za vas zaista neočekivano. U pogledu ljubavi, međutim, stvari su prilično mirne, a veza sa vašim životnim partnerom mogla bi da prođe neoštećena u ovom kontekstu.

Ako ste slobodni, niste spremni za vezu, jer određena osećanja iz prošlosti počinju da izlaze na videlo i morate ih bolje razumeti pre nego što stupite u narednu vezu.

BLIZANCI

Došlo je do važne promene u vašoj ljubavnoj vezi. To može biti povezano sa selidbom ili odlaskom partnera u inostranstvo, na primer. To nije nužno negativna stvar, jer ćete imati prostora i vremena da organizujete svoje misli, pogotovo jer ste u poslednje vreme imali veoma naporan period. Bliski prijatelj će vam ponuditi neočekivanu podršku.

Ako niste u vezi, moguće je upoznati muškarca na putovanju ili započeti vezu sa strancem.

RAK

Vi ste među znacima koje vole zvezde u ljubavnom horoskopu. Između 13. i 19. novembra 2023. bićete strastveniji nego inače i imaćete duboku želju da provedete vreme sa voljenom osobom. Zajedničke aktivnosti, romantične večeri, šetnje i ponovno otkrivanje stvari koje su vam zajedničke, sve to može da se desi tokom nedelje. Takođe, intimni život će biti značajno poboljšan.

Ako ste sami, zavodite i privlačite sve oko sebe, pa imate hrabrosti da „stavite ruku” na onoga koga želite.