Veliki ljubavni horoskop za novembar 2023. godine! Saznajte šta su za vas planete pripremile!

OVAN

Skupite hrabrost sa energijom Sunca u Škorpijii uradite stvari koje će poboljšati vaš emotivni život. Iskoristite predloge svojih prijatelja nakon intenzivnih razgovora, jer oni neće biti loši. Ovnovi koji nisu u vezi, iskoristićete priliku u pravom trenutku, iako ste nedavno tvrdili da vas to što ste slobodni čini srećnim. Trenuci provedeni zajedno uneće dobru volju u vaš život. Poslednjih dana novembra pripremite se za užurbano vreme u privatnoj sferi. Primetićete da vaša voljena osoba želi više od vas nego što vi zapravo možete da date. Ne plašite se, sve možete da podnesete, ali će vas sve to malo iscrpiti.

BIK

Početkom novembra pratiće vas pozitivna energija, pa je iskoristite u svim oblastima, a posebno na ljubavnom polju, gde se čak i Bikovima samcima  ukazuju divne prilike. Iskoristite hrabrost i samopouzdanje posebno kada je potrebno iskoračiti van definisanih granica. Priča koja vas dugo muči biće završena, inače će rane i nerešena pitanja nastaviti da eskaliraju. U poslednjih nekoliko dana novembra, kada će vas pratiti nestašna energija Sunca u Strelcu, nemojte komplikovati. Radije se prepustite i sanjate o romantičnim avanturama.

BLIZANCI

Početkom novembra, kada ćete zbog energije Sunca u Škorpiji biti zatvoreni u svom svetu, samo voljena osoba ili dobar prijatelj, ako ste slobodni, razumeće vaše nevolje i planove. Ponovo će se desiti nešto što nikako ne razumete, pa nećete moći da se opustite, čak ni u društvu veoma pozitivnih ljudi. Sredinom meseca bićete previše sumnjičavi, potražićete pomoć na pogrešnoj strani. Čežnja u poslednjim danima novembra neće ostati bez odgovora. Energijom Sunca u znaku Strelca spontano ćete izraziti svoje emocije. Dozvolićete sebi da budete razigrani i pomalo nestašni.