Iako će energije pomračenja i dalje biti jake, ovo je dobar trenutak za vežbanje zahvalnosti i poštovanje obilja u životu. Jupiter je planeta ekspanzije, tako da je dobro vreme da se fokusirate na ono što želite da proširite u svom životu. Ponekad Jupiter takođe može da proširi situaciju sa kojom se suočavamo, navodeći nas da vidimo više istine i, nadamo se, detaljniji put do rešenja.

Sunce naspram Jupitera pojaviće se 3. novembra 2023. godine i imaće posebno značajan uticaj na ove znakove horoskopa.

STRELAC

Strelac će se osećati inspirisano i puni entuzijazma tokom ovog tranzita. Sunce unosi svetlost i jasnoću u njihov vid, dok Jupiter, vladar njihovog znaka, dodaje optimizam i sreću. Ova pozicija ih podstiče da prošire svoje vidike, istražuju nova mesta i uče. Strelac će biti otvoren za nove mogućnosti, a sreća će biti na njihovoj strani.

LAV

Lavovi će se osećati izuzetno samopouzdano i snažno pod uticajem Sunca nasuprot Jupiteru. Ovo je vreme kada će njihova kreativnost i strast zablistati. Jupiter donosi obilje i mogućnosti za rast, a Lavovi će se osećati kao pravi lideri. Mogli bi privući pažnju i podršku drugih, što će im pomoći da ostvare svoje ambicije.

RIBE

Ribe će doživeti duboko duhovno buđenje tokom ovog tranzita. Sunce donosi svetlost u njihovu emocionalnu i duhovnu sferu, dok Jupiter donosi mudrost i duboko razumevanje. Ribe će se osećati povezanim sa Univerzumom i biće inspirisani da razviju svoje duhovne talente. Ovo je vreme za meditaciju, introspekciju i istraživanje dubokih životnih pitanja.

Izvor: Sensa.hr

BONUS VIDEO: