Da li ste se ikada osećali kao da se neko poigrava vašim osećanjima? Astrologija se pozabavila ovom temom i izdvojila određene horoskopske znake, koji manipilušu ljudima oko sebe, a pogotovo u partnerskim odnosima. Svi znamo da trajna veza zahteva ljubav, komunikaciju i poštovanje. Međutim, čini se da neke osobe ne pridaju mnogo značaja tuđim osećanjima i tretiraju ih površno, ne mareći za posledice. Ova 4 horoskopska znaka su najveći manipulatori u vezi.

1. Blizanci

Blizanci su poznati su po svojoj dvostrukoj prirodi. Iako njihova harizma može biti neodoljiva, njihova raspoloženja se stalno menjaju i ponekad ostavljaju nejasan utisak kod drugih. Njihova priroda višestruke ličnosti, može da stvori razigrano ponašanje koje nenamerno povređuje i manipuliše tuđim emocijama.

2. Škorpija

Škorpije se često povezuju sa misterijom i intezivnom prirodom. Iako njihova strast može biti privlačna, njihova sklonost da svoja prava osećanja skrivaju može dovesti do konfuzije u odnosima. Zagonetna Škorpija ponekad nesvesno, a nekada iz zabave, bliske osobe stavi na emocionalni rolerkoster. Često ne poštuju ljude oko sebe i poigravaju se sa njihovim osećanjima do krajnjih granica.

3. Vaga

Vage su šarmantne osobe koje traže ravnotežu u svim sferama života. Međutim, njihova neodlučnost i želja za harmonijom mogu nenamerno da dovedu do manipulacije. Šarm kojim odiše može biti mač sa dve oštrice, ostavljajući one oko sebe uhvaćene u mrežu pomešanih signala. Veoma je teško biti u vezi sa Vagom jer nikada ne znate na čemu ste.

4. Ribe

Ribe, kojima vlada Neptun, planeta snova i iluzija, imaju sklonosti ka životu u svetu fantazije. I ako je njihova kreativnost vredna divljenja, granica između stvarnosti i mašte može da se nađe u magli. I ako su empatični i puni ljubavi, pravi je izazov pročitati ih.

Pročitajte koja 4 horoskopska znaka su najveći narcisi.

BONUS VIDEO:

SUMNJATE DA STE ŽRTVE NARCISA? Psiholog otkriva SIGURAN NAČIN da se uverite! Odaje ih jedna PODMUKLA TAKTIKA ZLOSTAVLJANJA kurir televizija

 Izvor: Sensa/ A.S.