Veliki horoskop za Vladavinu Jarca počinje 22. decembra i traje do 20. januara 2024. godine. U ovoj sezoni Jarca, očekuje nas retrogradni Merkur. S obzrom da je planeta komunikacije postoji mogućnost od verbalnih sukoba. Takođe možemo da imamo poteškoće sa izražavanjem emocija. Očekuju nas putovanja i nova upoznavanja. Saznajte šta svakom znaku donosi Vladavina Jarca.

Ovan

Dok se drugi opuštaju, vi ćete naporno raditi. Vladavina Jarca šalje vam energiju punu ambicije. Takođe ćete imati dosta ljubavi i podrške od strane bliskih osoba.

Bik

Vladavina Jarca vam donosi novu percepciju razmišljanja. Bićete istraživački nastrojeni prema svemu, dosta ćete preispitivati svoja razmišljanja kao i tuđa. Imaćete nesuglasice sa članovima porodice, potrudite se da to rešite.

Blizanci 

Vladavina Jarca vam donosi dosta preispitivanja i potrebe za samoćom. Očekuje vas dobar finansijski period. Smeši vam se nova ljubavna romansa.

Rak

Vladavina Jarca doneće vam promene na ljubavnom i prijateljskom planu. Potrebno je da razmislite koga zaista i zbog čega želite u svom životu. Čuvajte se toksične i negativne energije.

Lav

Moraćete da odaberete svoje prioritete. Imate dosta obaveza, tako da je potrebno da napravite dobru organizaciju. Bićete osetljivi i emotivni u narednom periodu. Pokušajte da sebi obezbedite miran prostor u kom ćete moći da razmišljate. Očekuju vas dobre poslovne ponude.

Devica

Iskoristite energiju da ostvarite sve što želite. Poradite na porodičnim odnosima. Očekujte dosta pažnje i ljubavi od strane vašeg partnera.

Vaga

Vladavina Jarca doneće vam inspiraciju kuda da se uputite kada se budete našli pred prelomnim odlukama i trenucima. Bitno je da se tada okružite ljudima koji vas vole i podržavaju. Energija će biti na vašoj strani.

Škorpija

Vladavina Jarca doneće vam bujicu ideja i vatrene energije, koju morate da iskoristite. Bitno je da slušate svoju intuiciju, koja će biti naglašena u predstojećem periodu. Ako vam se ukaže prilika za neki kreativan projekat, obavezno ga prihvatite.

Strelac

U ovom periodu razmišljaćete kuda da krenete. U kom smeru će ići vaša karijera i ljubavni život. Usresredite se na poslovne poduhvate koji će vam se ukazati. Povedite računa o finansijama.

Jarac

Očekuje vas predivna energija puna ljubavi i pažnje. Ako budete slušali svoju intuiciju, možete ostvariti dosta uspeha na svim poljima.

Vodolija

Da biste bili srećni moraćete da promenite okruženje. Bićete motivisani da napravite nove promene i da otkrijete sebe u drugačijem sveltu.

Ribe

Vladavina Jarca uticaće da se posvetite svojim snovima i željama. Dobićete dosta samopouzdanja koje će vam pomoći da sprovedete važne odluke u delo. Razmislite o planeru, kako biste bolje organizovali svoje vreme.

Saznajte koji ste književni lik, prema horoskopskom znaku.

BONUS VIDEO: 

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa A.S.