Zahvaljujući velikodušnosti ekspanzivnog Jupitera 4 horoskopska znaka će imati najviše sreće u karijeri u 2024. godini!

LAV

 U aprilu i maju biće odlučena važna situacija u vezi sa vašom karijerom i profesionalnim ostvarenjem – Jupiter će zajedno sa Uranom stajati na vrhu vaše natalne karte, koji je odgovoran za rang i status. Ovo je neverovatno i snažno razdoblje postignuća koje vas može odvesti čak i izvan vaših ideja i želja – Uran često donosi neverovatan splet okolnosti kada vas sama volja sudbine i neke okolnosti ‘lansiraju’ u vrh. Definitivno ćete proslaviti neviđeni uspeh na mladi Mjesec u Biku, jer 8.maja vam može biti ponuđena nova pozicija ili ćete sami pronaći novi posao iz snovasa većom platom.

BIK

 Očekuje vas fenomenalan april i jednako vedar maj! Pripremite se na veliku sreću koja može da donese veliki kapital u vaš život – Jupiter u vašoj karti je odgovoran za nasledstvo, ali i investicije. Ako imate vlastiti posao, onda vam se može javiti investitor ili ćete se sami ozbiljno finansijski obavezati i ostvariti ozbiljan profit. Za one koji rade u finansijama – možete se nadati ozbiljnoj povišici.
Takvi astro događaji dešavaju se izuzetno retko, pa možemo sa sigurnošću reći da treba da se ubacite u maksimalnu brzinu pa čak i rizikujete u aprilu i maju 2024. godine. Isplatiće vam se!

BLIZANCI

 U junu 2024. Jupiter ulazi u vaš znak – ovo je fenomenalna sreća, koju je čak i teško predvideti. Sličan aspekt je postojao i 2012. godine pa ako ste tada na neki način imali sreće, sada bi situacija mogla da se ponovi, ali u širim razmerama. U junu 2024. dogodiće se trigonski aspekt između Jupitera i planete velikih finansija Plutona, što može da donese i finansijski uspeh i slavu. Obe planete su društvene, pa često podižu znakove u koje ulaze. Jupiter je u vašoj karijeri odgovoran za partnere, klijente i pravna pitanja, a Pluton vlada vašom kućom posla, kao i sektorom istomišljenika i grupa. Ispada možete dobiti ponudu da radite u uspešnom i najverovatnije međunarodnom timu – Pluton će biti u stranom sektoru.

DEVICA

 Od 1. do 3. juna očekujte čuda – Jupiter ulazi u vaš sektor karijere, odakle ulazi u trigonski aspekt sa Plutonom iz vašeg sektora posla.
Očekuje vas unapređenje, najverovatnije uz povećanje plate – Venera, koja vlada vašom kućom novca, bit će u konjunkciji sa Jupiterom od 28. maja do 18. juna 2024. – očekujte finansijski rast. Što se vaše profesije tiče, ako se razvijate u području visoke tehnologije, izdavaštva, medicine, ishrane, čeka vas uspeh.

Možda će vas zanimati i novčani horoskop za 2024. godinu.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

 Atma.hr/Sensa/M.D.