Horoskop predviđa da će tri znaka krajem nedelje naići na posebne izazove u vezama. Proverite koji.

BIK

 Shvatićete da ste uradili mnoge stvari pogrešno u svojim prošlim vezama. Ali ne morate da se osećate krivim zbog toga. Važno je promeniti sadašnjost i ne ponavljati greške u nedogled. Šta možete učiniti drugačije nego obično ovih dana?

JARAC

 Već neko vreme primećujete da postoje velike praznine i razlike između vas i nekih ljudi, ali ostajete bliski njima. Možete ustrajati jer se plašite da budete sami ili zato što ne želite da povredite drugu osobu. Sada vas zvezde podstiču da se ohrabrite i priznate sebi šta se zaista dešava. Možda je vreme za novu i ispunjeniju vezu? Možete li da promenite stare veze ili želite da počnete iznova?

VODOLIJA

 Nesrećni ste u nekim vezama, ali ste toliko potisnuli ta osećanja da ih možda niste ni svesni. Ali sve se može promeniti ovih dana, kada će vaša osećanjaizaći na površinu. Odjednom ćete jasnije znati koje veze ne funkcionišu. Izbegavajte da donosite ishitrene odluke, ali ipak verujte svojim osećanjima i obratite pažnju na to sa kojim ljudima se osećate neprijatno i zašto. Kako to možete promeniti?

Pročitajte još i MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2024. GODINE: Neki znaci horoskopa će posebno jako zablistati i pratiće ih velika sreća.

BONUS VIDEO:

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke TikTok/amydemure

 Sensa.si/Sensa/M.D.