Astrolozi veruju da postoje horoskopski znacimeđu kojima se magnetna privlačnost stvara potpuno prirodno. Njihove karakteristike odgovaraju jedna drugoj i stvaraju pravu simbiozu strasti, ljubavi i sigurnosti. Jednostavno rečeno, šteta je ne upustiti se u romansu ispisanu u zvezdama! Evo savršenih parova među znacima zodijaka.

1. Ovan i Vaga

Ovan je poznat kao znak sklon avanturama i dinamičnosti, dok su Vage odlučnije da traži ravnotežu. Međutim, to ne znači da se Vage ne mogu pridružiti Ovnovima u potrazi za uzbuđenjem, već da će znati kako da pravilno urede odnos između svojih preferencija i potreba. I jedni i drugi su na svoj način jaki i direktni znakovi, a nije im strano da rade na sebi, prihvataju odgovornost i sagledavaju situaciju iz više uglova, što su važni preduslovi za harmonične ljubavne odnose.

2. Bik i Škorpija

Veza između Bika i Škorpije je sinonim za snagu. Bik je izuzetno stabilan i strpljiv znak, a Škorpije su prilično intenzivne i strastvene. Njihovu simbiozu jednostavno treba doživeti, a kada se udruže - sve sumnje, strahovi i zablude će nestati. Skoro niko ne izgleda tako stvoren jedno za drugo kao kombinacija Bika i Škorpije!

3. Rak i Riba

Emocionalna dubina i sposobnost empatije karakteristični su za Raka i Ribe, koji se savršeno dopunjuju i dopunjuju. Rakovi su vrlo često porodično orijentisani znak, prilično zaštitnički i osetljivi, dok su Ribe najpoznatije po svojoj intuitivnosti, duhovnosti i kreativnosti. Veza među njima budi najlepše i najiskrenije emocije, a podrška koju pružaju jedni drugima je od vitalnog značaja za njih.

4. Lav i Strelac

Lavovima i Strelcima su važni uzbuđenje i dinamika i to u najvećoj meri nalaze jedno u drugom. Oba znaka su svesna sebe i svojih sposobnosti, a napredak je važan u njihovoj vezi. Ne podnose osećaj da ih neko koči ili da njihove karakteristike ne dolaze do izražaja pored partnera. U ovom odnosu, oboje će postići svoj maksimum i dati jedno drugom dovoljno prostora za individualne potrebe.

5. Devica i Jarac

Device i Jarčevi svojim primerom mogu dokazati da nas ljubav može inspirisati na uspeh. Pošto su Device prilično organizovane i analitične, a Jarci odgovorni, pružiće jedni drugima podršku i pomoć kako bi uspeli da ostvare svoje velike ciljeve. Oba znaka su simbol ambicije , što se najviše vidi u poslu, ali iu privatnim ciljevima, pa im je važno da pored sebe imaju nekog sličnog sebi.

Možda će vam biti zanimljivo da pročitate 3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA TREBA DA IZBEGAVATE ZA IZLASKE: Ko je emotivno nestabilan i sklon manipulaciji.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

 Sensa.hr/Sensa/M.D.