Danas je tranzit Mesečevog trigona Neptuna, a to znači da će 3 horoskopska znaka da bude na poseban način povezano sa svojim partnerima. Tokom tranzita Mesečevog trigona Neptuna, skloniji smo da se odvojimo od gomile samo da pokažemo drugima da nismo poput njih. 

Lav

Osoba koju ste odabrali je neko ko podržava vaš maštarski život isto koliko i vi podržavate njihov. Imate toliko toga zajedničkog , i dok većina dana prolazi u relativnoj kompatibilnosti, danas se osećate se posebno srećnim jer ste oboje pod uticajem tranzitnog Mesečevog trigona Neptuna.

Veoma ste zaljubljeni jer Imate nekog posebnog pored sebe. Tokom Mesečevog trigona Neptuna, oboje možete da se oslonite na ideju da je vaša ljubav stvarna, istinita i trajna, poručuju sa sajta Your Tango.

Strelac

Vaša veza nije nešto što se može lako definisati i taj opušten i neobavezan odnos vam se dopada. Oboje ste tako srećni što ste svoji, a tranzit Mesečevog trigona Neptuna vas podržava u tome.

Imate romantično prijateljstvo sa nekim vama veoma posebnim. Iako se vaša veza možda ne uklapa u nečija očekivanja, dani poput ovog pokazuju vam da nikome ne dugujete ništa. Radićete stvari na svoj način jer to je jedini način na koji možete da funkcionišete. Vi i vaš partner delite jedinstven pogled na svet.

Mesečev trigon Neptun pripada ljubavnicima na način na koji tajne pripadaju najboljim prijateljima, a sa partnerom imate upravo takav senzualan, a istovremeno prijateljski odnos. Danas ćete možda ćete oboje deliti snove i planirati divlje avanture u budućnosti.

Vodolija

Osoba koju volite nije tu  danas i to je sasvim u redu, jer vam nije potrebno da bude fizički prisutan da biste osetili njegovu ljubav, tokom neverovatnog tranzita Mesečevog trigona Neptuna. Vaš partner vas duboko oseća i mnogi zavide na vašoj vezi.

Saznajte koji horoskopski znaci su na udaru karme Marsa i Venere, koja će im doneti sudbonosne, ljubavne promene.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

Sensa/A.S.