Prema horoskopu, ova nedelja, od 12. do 18. februara 2024. godine ukazuje nam na to da moramo da vodimo računa o tome da dobro razmislimo pre nego što nešto realizujemo. 

Sa Marsom u Vodoliji i Marsom u konjunkciji sa Plutonom i Merkurom u kvadratu Urana koji nam dolazi krajem nedelje, moramo da zadržimo oči na poslu i ostanemo energični. Venera u konjunkciji sa Plutonom nam daje do znanja da je ljubav i dalje važan igrač u našem životu.

Ovan

Datumi i tranziti koje treba imati na umu su 12. 13 i 14. februar koji će da vam donosu esencijalnu energiju Marsa koja vam je potrebna kako biste mogli da idete za onim što želite. Vaše samopouzdanje biće na vrhuncu i sve će vam ići od ruke. Nova ljubav je na pomolu.

Bik

Datumi i tranziti koje treba da imate na umu su 13. 14. i 16. februar. Ovo su dani kada tranziti Venere vladaju vašim svetom. Voljena osoba se trudi da vas učini srećnim. Samci mogu da očekuju novu, uzbudljivu romansu.

Blizanci

Datumi i tranziti koje treba imati na umu su 13. 15. i 16. februar. To su dani kada ćete biti najpristupačniji, a to znači da ako imate nešto što želite da podelite sa voljenom osobom ili čak u poslovnom okruženju, najbolje bi bilo da iskoristite prednosti tranzita koji padaju ovih dana. Dani snage uključuju Mesec sa Merkurom, Mesec u kvadratu Merkur i Mesec/Neptun.

Ove nedelje, od 12. do 18. februara 2024. godine, upoznali ste se sa mnogo ljudi. Ono što biste mogli da uradite je da zakažete svoje glavne događaje na vrhu nedelje kako biste tokom tog vremena mogli da iskoristite svoju najbolju energiju.

Rak

Pred vama je polumesec, a ovaj tranzit vam pokazuje da imate moć i da ako odlučite da nešto treba da bude, onda to može postati.  

Uvidećete da tokom nedelje od 12. do 18. februara  možda imate na umu određene stvari koje vam se odjednom čine izvodljivijim nego ranije i da vaša hrabrost raste, zbog čega se osećate kao da jr sada je vreme da počnete da manifestujete neke od svojih neverovatnih snova.

Možda ste zaljubljeni u nekoga u ovom trenutku i spremni da podignete stvari na viši nivo. Zvezde vas podržavaju u ljubavi i romantici.

Lav

Datumi i tranziti koje treba imati na umu su 12. 13. i 14. februar. Tačno na vrhu nedelje, imate Mesec u Ovnu koji će vam dati posebnu energiju. Osećate se veoma sigurno u sebe tokom tranzita. Očekuje vas ogromna novčana dobit.

Videćete da imate neku vrstu magije koja vas prati tokom cele nedelje. Verujte osećaju i pokušajte nešto veliko jer konačno verujete u sebe i svoj san o uspehu.

Devica

Datumi i tranziti koje treba imati na umu: 13. i 14. februar. Želeli biste da mislite da vam Dan zaljubljenih ništa ne znači, ali istina je da očekujete da vaš partner dođe, čak i ako je to samo sitnica, poput malog poklona. Sreću koju osećate podelićete sa drugima. Ova nedelja doneće vam ljubav i razumevanje.

Vaga

Datumi i tranziti koje treba imati na umu su 12. 13. i 16. februar. Ovi dani pokazuju da ste u stanju da se čvrsto uhvatite u koštac sa stvarnošću i da tačno znate šta će biti vaš sledeći potez. Videćete da sa tranzitima kao što je Venera u Vodoliji, da ste kompatibilniji sa jednom osobom nego sa bilo kojom na svetu. 

Škorpija

Datumi i tranziti koje treba imati na umu su 12. 14. 16. i 17. februar. Očekuje vas toliko promena, a uz mnogo pomoći koju ćete dobiti od tranzita Plutona, možda ćete se osećati kao da je tajming za sve savršen. Imate Mesec u trigonu Plutona koji se dešava u isto vreme kada i Mesec u trigonu sa Venerom, i to će apsolutno udahnuti novi život vašem romantičnom životu. U toj situaciji pomaže i Venera u Vodoliji.

Strelac

Datumi i tranziti koje treba imati na umu su 12. 14. i 15. februar. Energija Jupitera vas okružuje taman dovoljno tokom ove nedelje vam stavi do znanja da ne možete neke stvari da zaustavite. Uvidećete da želite da živite život po svojim pravilima i tokom nedelje, poručuju sa sajta Your Tango.

Jarac

Datumi i tranziti koje treba da imate na umu su 14. 15. i 17. februar. Pretpostavimo da će biti nešto zaista primetno u vašem životu tokom ove nedelje.  Otkrićete da će se vaši najbolji dani za pokazivanje organizacionih veština desiti tokom tranzita Meseca sa Saturnom i Mesečevog kvadrata sa Saturnom.

Vodolija

Datumi i tranziti koje treba da imate na umu: 13. 15. i 16. februar. Vaša sposobnost da se izdignete iznad poteškoća ove nedelje je fenomenalna jer ćete koristiti svoju moć ljubavi. Pred vama je Mars u Vodoliji, što znači da ne možete reći ne samousavršavanju. 

Tokom nedelje bićete u režimu lečenja, ali to ne znači da ćete biti povređeni, ono što se dešava je da vas ovonedeljni tranziti vode do mesta gde možete naučiti kako da zaštitite svoje srce od ponovnog lomljenja. 

Ribe

Datumi i tranziti koje treba da imate na umu su: 12. 13. 16. i 18. februar. Nemojte se iznenaditi ako vam ova nedelja donese razne dobre vesti, jer će vam Neptun pružiti neophodnu energiju.

Saznajte koja 3 znaka će da se suoče sa izazovima 12. februara.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.