Horoskop predviđa da nas Mesec u Ovnu podržava i da ne želimo da slušamo negodovanja i kritike. Ova 3 horoskopska znaka će grubo odgovoriti na svaki vid sugestije.

Blizanci

Osoba koja vrši najveći pritisak na vas ste vi sami i osećate se kao da vi jedini zaostajete. Iako ovo može ili ne mora biti tačno, otkrićete tokom današnjeg tranzita da niste sebi najbolji prijatelj.

Imate velike planove i naporno radite da ih ostvarite, ali se osećate se kao da vas svi sputavaju na tom cilju. Uvek ste se pomalo plašili promena, a upravo vam je promena neophodna. Okrenite stvari u sopstvenu korist i shvatite da jedina osoba koja vam stoji na putu ste vi sami.

Lav

Tokom Meseca u Ovnu nećete ispuniti obećanje koje ste sami sebi dali. Danas očekujete od sebe velika dostignuća i bićete ljuti na sebe jer nećete moći da ih ostvarite. Imate opciju da budete tužni i besni na sebe ili da se dostojanstveno uzdignete, prihvatite situaciju i nastavite napred poručuju sa sajta Your Tango.

Jarac

Tokom Meseca u Ovnu, možda ćete otkriti da je vaša reakcija na nove događaje nije adekvatna. Danas ćete biti u mračnom raspoloženju koje će svi osetiti i previše ćete dramiti. Prebrodite to brzo, jer postoji mnogo drugih važnih stvari koje možete da postignete. Vi ste rođeni vladar zato je bitno da što pre povratite balans.

Pročitajte mesečni horoskop od 20. januara do 19. februara 2024. godine.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.