Vladavina Vodolije počinje 20. januara i traje do 19. februara 2024. godine i donosi obilje isceljujuće i pročišćavajuće energije. Vodolija je znak poznat po svojoj neobičnoj ličnosti i ekscentričnosti, i fokusiran je na slobodu, sveže ideje i inovacije, prenosi Forever Conscious Evo kako će ova sezona uticati na sve horoskopske znake.

Ovan

Sezona Vodolije će vam skrenuti pažnju na zajednicu i životnu sredinu. Sa kim provodite najviše vremena? U kakvom okruženju postižete uspeh? Možda ćete morati da preispitate sa kim se okružujete - u redu je reći 'ne' ako morate. Ako želite da privučete nove ljude, započnite novi kurs ili unesite dodatnu aktivnost.

Bik

Šta vam daje osećaj svrhe? Sezona Vodolije je dobro vreme da razmislite o ovom pitanju. Svi želimo da osetimo smisao kada se probudimo ujutru, ali naša svrha ne mora da bude nešto veliko. Razmislite o malim načinima na koje možete početi da unosite više svrhe u svoj život. Život je ovde i sada; to je naša krajnja svrha, pa pogledajte da li možete pronaći načine da unesete više radosti u svoj život tokom ove sezone Vodolije!

Blizanci

vLadavina Vodolije je vreme da proširite svoje razmišljanje. Možda ćete otkriti da morate da odbacite ograničavajuća uverenja ili misli koje su ukorenjene u vašem svakodnevnom životu. Fokusiranje na obilje i zahvalnostje uvek korisno - naše misli mogu biti tako moćne, a sezona Vodolije je vaša šansa da ih naterate da rade za vas.

Rak

Možda ćete se osećati pomalo umorno ili letargično kako se sezona Vodolije približava. Vi ste osetljiva duša i ponekad vam treba više vremena za sebe. Sezona Vodolije je vaša prilika da to vreme iskoristite za odmor i oporavak. Ovo je vreme za vežbanje brige o sebi i nežnosti.

Lav

Posebno snažnu energiju osetićete tokom punog Meseca u Lavu 25. januara. Ovaj pun Mesec je vaša prilika da zasijate; donosi svetlu, smelu energiju koja će učiniti da se osećate optimistično i inspirisano. Ovo je divan pun Mesec koji daje podsticaj samopouzdanju i motivaciju za stvaranje novih i uzbudljivih ciljeva. Sezona Vodolije vas takođe može naterati da se fokusirate na odnose u vašem životu.

Devica

Vreme je da se organizujete – ako ste stereotipna Devica, ovo bi trebalo da bude jedna od vaših omiljenih stvari! Ako želite da započnete novi posao ili nove projekte 2024. godine, sezona Vodolije nudi energiju podrške, pa je iskoristite.

Vaga

Sezona praznika je gotova, ali izgleda da je za vas tek počela! Vaš društveni kalendar će verovatno biti prepun tokom ove vladavine Vodolije i izgleda da imate mnogo toga da proslavite. Zabava i druženje zaista mogu biti izvor inspiracije za vas, pa se potrudite da se povežete sa onima koje volite.

Škorpija

Stvaranje prostora koji deluje kohezivno i organizovano može učiniti čuda za vašu produktivnost i opšti osećaj mira. Možda je vreme da se rasčistite, reorganizujete spavaću sobu ili razmislite o konačnom preseljenju na novo mesto. Kao osetljiva duša, obavezno zaštitite svoju energiju i praktikujte mnogo brige o sebi, posebno ako ste skloni da brinete previše o drugima.

Strelac

Vreme je da prihvatite svoje misli i osećanja - vođenje dnevnika je odličan način da to uradite! Čini se da komunikacija, povezivanje i izražavanje onoga što zaista osećate donose odgovore koji su vam potrebni tokom ove sezone Vodolije. Ponekad, da bismo se bolje izrazili, prvo moramo razumeti kako se zaista osećamo. Tada postaje lakše razgovarati o stvarima i komunicirati sa drugima.

Jarac

Vladavina Vodolije je dobro vreme da se usredsredite na osećaj sopstvene vrednosti. Da li tražite potvrdu iz spoljnih izvora? Da li se osećate vrednim samo ako imate određenu stvar ili izgledate na određeni način? Dopuštanje da vaša vrednost bude vezana za ove stvari nikada se ne završava dobro, pa se umesto toga fokusirajte na izgradnju osećaja vrednosti i samopoštovanja iznutra.

Vodolija

Okružite se ljubavlju, radošću i uzbuđenjem za ono što vas očekuje tokom sezone! Pun Mesec u Lavu 25. januara biće divno vreme za druženje sa prijateljima i porodicom. Sa Uranom, vašom vladajućom planetom, postavljenom direktno 27. januara, sve će izgledati tako prirodno i jednostavno. Prelazak Plutona u vaš znak znači da je transformacija u toku, ali ne brinite, ova transformacija je spora i stabilna. Međutim, to je posao u toku, tako da očekujte da će sledeće poglavlje uključiti mnogo odbacivanja i puštanja. Svaki kraj je i novi početak - uživajte!

Riba

Ovo će biti sezona čišćenja i zatvaranja. Moraćete da završite nedovršeni posao, da se organizujete i napravite mesta za novo poglavlje kojedolazi. Možda su neke stvari preteške da biste ih poneli na sledeće putovanje. Pun Mesec u Lavu 25. januara i mlad mesec u Vodoliji 9. februara biće dobro vreme da se sagleda šta treba da prođe, a šta ostane.

Saznajte još i LJUBAVNI HOROSKOP OD 11. DO 31. JANUARA: Bik donosi tešku odluku, a jednom znaku se otvara portal sreće.

BONUS VIDEO:

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke TikTok/amydemure

 Sensa/M.D