Ako su svi vaši saradnici iznervirani zato što ste uprskali veliku prezentaciju, da li će vam vaš najbolji kolega sa posla čuvati leđa? Ako svi u vašoj grupi imaju stav „rekao sam ti tako“, kada konačno raskinete sa partnerom, da li će vaš prijatelj ostaviti svoja osećanja po strani?

Međutim lojalnost je često suptilnija. To je osoba koja se pojavi najavljena sa kolačićima kada imate loš dan, ona koja vam svaki dan šalje poruke podrške kada ste ostavljeni. A ova osobina može biti zasnovana na osnovu horoskopa. Da li spadate u 5 najodanijih znakova?

Lav

Ako ste ikada bili na žurki sa Lavom, znate da će oni biti prvi na plesnom podiju, pokrenuti publiku i osigurati da svima bude prijatno. Ovo nije samo zato što vole da se zabavljaju, već i zato što vole da vide druge nasmejane.

„Uvek možete da računate na Lava da vam ulepša dan, čak i u najmračnijim danima“, kaže Tara Benet, astrolog. Lavovi koji vole imaju snažan krug  prijatelja i biće na vašoj strani u svim situacijama.Međutim njihova lojalnost nije „bez uslova“, upozorava Benet. „Oni zauzvrat očekuju nepokolebljivu posvećenost.“

Škorpija

Ovaj notorno nepoverljiv i tajnovit znak je veoma selektivan u pogledu toga gde daje svoju lojalnost. „Morate da skočite kroz obruče da biste ušli u uzak krug Škorpija, ali kada to učinite, tu su za vas zauvek“, kaže Benet.

Škorpije su i posvećene i zaštitnički nastrojene“, dodaje ona. „Oni cene lojalnost iznad svega, i ne tolerišu izdaju niti krše poverenje. Dakle, ako izdate Škorpiju, očekujte da će njihova lojalnost trenutno nestati. U stvari, ići će toliko daleko da vas testiraju kako bi bili sigurni da ste pouzdani.

Ribe

Moglo bi se reći da su empatične Ribe lojalne. Duboko osetljivi i intuitivni, skloni su da osećaju emocije drugih kao da su njihove.

Kako Benet objašnjava, „Ribe sanjaju o svetu punom srećnih ljudi“, i oni će se potruditi da ostvare ovu viziju. „Izdati prijatelja ili voljenu osobu bi ih tako duboko povredila, kao da su izdale same sebe“, primećuje ona.

Možete se poveriti Ribama bez straha od osude i nemojte se iznenaditi ako su pred vašim vratima sa kutijom maramica pre nego što ste im rekli da ste uznemireni.

Bik

"Da, Bikovi su tvrdoglavi, ali to znači da su su stabilni“, primećuje Benet. Ona kaže da su čvrsti u svojim uverenjima i da su lojalni svom užem krugu.

„Oni su kamen na koji se treba osloniti i ne plaše se da rade težak posao u vezama“, objašnjava ona. „Bikovi ne uspostavljaju veze brzo, ali kada to učine, oni su u njima na duge staze, bilo da su romantični ili prijateljski.

Kako dodaje Evans, ovaj znak nije ishitren. Dakle, kada svi ostali budu uvučeni  u dramu i beznačajne detalje, Bik će ostati priseban i voditi vas kroz oluju.

Jarac

Jarcem vlada Saturn, planeta odgovornosti i posvećenosti, tako da ovaj praktični znak igra „po pravilima“, objašnjava Evans.

Iako ćete možda primetiti njihovu lojalnost najviše na radnom mestu,  Benet kaže da je lojalnost prema svima, od prijatelja i porodice do kolega, prirodna za njih.

„Zabijanje noža u leđa ili napuštanje nekoga u trenutku kada je potrebno, Jarcu jednostavno ne bi palo na pamet“, dodaje Benet. Umesto toga, oni će da zasuku rukave i da urade ono što treba, piše sajt Best life.

Pročitajte koje sudbinske datume otkriva za maj astrolog Sandra Ristić.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.