Horoskop za kraj meseca je veličanstven.Mesec april završava se na lep način – 29. april donosi sa sobom važan i izuzetno snažan astrološki događaj koji će uticati na sve nas, na mlade i stare: Venera ulazi u Bika, pomažući nam da se fokusiramo na ljubav u svim njenim oblicima. Imamo priliku da se izlečimo od rana prošlosti i otvorimo svoja srca i duše da ponovo naučimo da zaista volimo. Ljudi rođeni u Biku poznati su po svojoj senzualnoj prirodi, puni nežnosti i privrženosti bližnjima. Za njih je prava ljubav savršena ravnoteža između strasti i stabilnosti, između površne naklonosti i čvrste sigurnosti trajne veze. Venera u Biku znači velikodušno i lojalno davanje i primanje ljubavi, građenje dubokih i trajnih veza sa voljenima. U potrazi za srodnim dušama, Venera u Biku je kao tragač za harmonijom i lepotom u odnosima, privlače nas partneri koji dele istu žeđ za udobnošću i sigurnošću, tražeći duboku i autentičnu vezu.

Venera u Biku nam pomaže da se izlečimo

Venera u Biku može biti isceljujuća sila za unutrašnje rane jer ovaj položaj planete ljubavi sa sobom donosi isceljujuću i utešnu energiju. Svojom smirenošću i strpljenjem, univerzum može pružiti sigurno utočište za one koji pate, pomažući im da izleče svoje traume i povrate poverenje u ljubav i sebe. Sa Venerom u Biku, unutrašnje isceljenje znači unošenje mira i harmonije u srca onih koji su ranjeni, dajući nam prostor da ponovo procvetamo u svetlu prave ljubavi. Evo saveta za svaki horoskopski znak dok je Venera u Biku:

Ovan

Ne zaboravite da odvojite vreme da se povežete sa jednostavnim životnim zadovoljstvima. Naučite da uživate u trenucima mira i opuštanja i uložite u stabilnost i sigurnost u vašim odnosima.

Bik

Sada je vreme da se razmazite i pokažete samoljublje. Budite velikodušni prema sebi i onima oko vas. U vezama negujte naklonost i stabilnost, a vaš partner će ceniti svaki vaš gest nežnosti i pažnje.

Blizanci

Pokušajte da usmerite pažnju na čvrste i ustaljene aspekte života. Budite otvoreni za otkrivanje lepote i udobnosti u jednostavnim stvarima, a u odnosima komunicirajte iskreno i jasno da biste ojačali veze.

Rak

Sada je vreme da otvorite svoje srce i izrazite svoju naklonost bez rezerve. Naučite da uživate u stabilnosti i udobnosti koje donosi prava ljubav i uložite u veze i izgradnju čvrste i sigurne budućnosti.

Lav

Sada je vreme da pokažete svoju nežnost i velikodušnost. Budite otvoreni da svoju ljubav i kreativnost podelite sa onima oko vas, a u vezama pustite svoje srce da sija i prati svoj ritam.

Devica

Sada je vreme da se prepustite jednostavnim životnim zadovoljstvima i uživate u njima. U odnosima sa onima oko vas budite otvoreni da izrazite svoju naklonost i povežite se na emocionalnom nivou sa svojim partnerom.

Vaga

Sada je vreme da naučite da pronađete ravnotežu i odvojite vreme da se povežete sa lepotom i harmonijom oko sebe. U vezama ne oklevajte da izrazite svoju naklonost. Takođe, budite mirni i staloženi u svakoj situaciji.

Škorpija

Sada je vreme da se oslobodite napetosti i usmerite pažnju na senzualna zadovoljstva i emocionalnu udobnost. U vezama budite otvoreni da pokažete svoju ranjivost i prihvatite svoja osećanja s poverenjem.

Strelac

Pokušajte da pronađete ravnotežu između avanture i stabilnosti. Naučite da uživate u trenucima mira i udobnosti sa svojim najmilijima, a u odnosima budite otvoreni da izrazite naklonost i pokažete privrženost.

Jarac

Sada je vreme da se povežete sa jednostavnim zadovoljstvima i uživate u udobnosti i stabilnosti svog života. U vezama budite otvoreni da pokažete svoju nežnost i naklonost prema voljenima.

Vodolija

U ovom periodu pokušajte da usmerite pažnju na svoje emocionalne potrebe i odvojite vreme da se povežete sa unutrašnjom udobnošću i stabilnošću. U vezama budite otvoreni da izrazite ljubav i pokažete odanost svom partneru.

Ribe

Sada je vreme da se povežete sa lepotom i senzualnošću oko vas. Naučite da uživate u jednostavnim životnim zadovoljstvima i odvojite vreme da se razmazite i brinete o sebi. U vezama budite otvoreni za istraživanje i pokažite osećanja prema partneru.

Pročitajte i Veliki ljubavni horoskop za 2024. godinu.

BONUS VIDEO:

Dušan Blagojević - Zašto je 21. vek - vek usamljenosti MONDO/Uroš Arsić

 Sensa/Z.A.