Sigurno ste i vi bili zarobljeni nečijim pogledom. Neki horoskopski znaci uspevaju da privuku snažnim, iskrenim i prodornim očima. Iako je to je prava misterija, astrolozi tvrde da imaju posebnu moć. U njihovim očima mogu se videti jedinstvene osobine, nemoguće je ne primetiti ih, impresioniraju gde god se pojave i zavode dok muškarac trepne. Imaju moć nad ljudima oko sebe, njima je ljubav životni pokretač.

Lav

Žene rođene u ovom znaku znaju da cene sebe. Imaju poseban šarm i prirodni su vođe sa jakim osećajem samopouzdanja i harizme, a njihove oči odražavaju njihovu kraljevsku prirodu. Smele i izražajne, oči Lava privlače pažnju gde god da se pojave. Njihov pogled je vatren i intenzivan, odiše strašću i odlučnošću. Četo u boji ćilibara ili zlata, baš to to doprinosi njihovom magnetnom šarmu. Astrologija nudi fascinantan uvid u njihove snažne osobine i karakteristike ličnosti. Ovaj vatreni znak zna kako da raspale strast u dušama onih koje sretnu.

Vaga

Vage su poznate po svojoj gracioznosti, šarmu i besprekornom osećaju za stil, a njihove oči savršeno odražavaju te kvalitete. Uz prigušeno svetlo, Vagine oči su tople, privlačne i zadivljujuće. Njihov pogled je blag, ali ubedljiv, pa lako privlače druge. Oči Vage su često u obliku badema, što doprinosi njihovoj posebnoj privlačnosti i sofisticiranosti, kažu astrolozi na YourTango.com.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj intenzivnoj i magnetičnoj prirodi. A njihove oči su u harmoniji sa tim. Tamne i prodorne, oči Škorpije kao da sa lakoćom vide pravo kroz vas, otkrivajući vaše najdublje želje i strahove. Njihov pogled je intenzivan i nepokolebljiv, ostavlja trajni utisak na svakog ko ima sreće da ih sretne, kao nagoveštaj misterije i opasnosti. Oči Škorpije imaju moć koju je nemoguće zanemariti.

Ribe

Ribe su vizionari i sanjari. Žene ovog znaka imaju duboke i prodorne oči. Poznate po svojoj mističnoj prirodi, oči odražavaju taj kvalitet koji hipnotiše svakog muškarca. Njihov pogled je često dubok i duševan, kao da sadrži mudrost univerzuma. Oči Riba su obično velike i svetle, a čine da se izgubite od prvih trenutaka, kao da vas napadaju intenzivna osećanja.

Pročitajte i Lubavni horoskop za demicu od 13. do 18. maja.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

  Sensa/Z.A.